Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cus hosi, kedze ta hudba v 307 stoji fakt za ....., za to by som ich :bacha tak som rozmylsal o prerobeni. A akokolvek som rozmyslal, tak neviem prist na to ako sa po vymene radia nastavuje palubny pocitac. Ide mi o to, ze na palubnom pocitaci nemam ziadne tlacitko na nastavovanie reci, casu a datumu, tak ako to bolo na starsich modeloch ale robi sa to cez tlacitko menu, ktore je na radii.

V manuale (vid. foto) som nasiel iba to, ze ked nieje vozidlo vybavene radiom priamo z fabriky, tak na stredovom tuneli (pri rucnej brzde) su tlacitka, ktorymi sa ovlada palubny pocitac. Tie tam ale ja nemam, kedze auto bolo z fabriky priamo s autoradiom.

Menil ste to uz niekto? Ak ano, ako to teraz nastavujete?

[upravil dne 16.8.10 DanculD]

Odesláno

Ze SB nejde poznat jestli potřebuješ oba díly nebo jen ten dražší (celý plast asi i ovladačem....jestli je ten ovladač součástí toho platu tak to fakt nevím)

Odesláno

To Prema: a podla VIN VF33HRHRJ84917999 by sa prosim dalo zistit, ci ten drahsi alebo lacnejsi? Prepokladam, ze to treba aj nejako nakodovat, pripadne natiahnut nejaky kabel.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...