Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no nevim jestli se do toho senzoru dostanes, je to takova krabicka, na jedny strane konektor na druhy okynko :D

Prijd na chat

Odesláno

Těší mě že se rozjela tato diskuze. Hlásím se zpět po odmlce:papa. Pažoutka jsem dnes venku ve velké chumelenici rozebral a narazil jsem na řídící jednotku BSI pod pojistkovým panelem, která mě zřejmě vytváří ty kraviny se stěračema. Protože jsem dnes odpojil na chvíly baterií a fachalo to cca 50 minut jízdy správně a pak znova kraviny. Tudíš vylučuji špatnou páčku, senzor deště. Co říkáte ?. Teď zjistím kolik stojí. Asi to bude tragédié:bojim:bojim:bojim:bojim. Tak zdarec:papa:papa:papa:papa

Odesláno

Tak jsem byl dneska v servisu . Výměna celého mechanismu i s motorkem a doběhem stěračů. Cena + práce 2200 kč. Tak doufám že to bylo tím. Díl samozřejmě z vrakáče. Zatím to fachá správně i s tím deš?ovým senzorem. Ovšem jak dlouho ????

Odesláno
Napsán autorem marek 406

Tak jsem byl dneska v servisu . Výměna celého mechanismu i s motorkem a doběhem stěračů. Cena + práce 2200 kč. Tak doufám že to bylo tím. Díl samozřejmě z vrakáče. Zatím to fachá správně i s tím deš?ovým senzorem. Ovšem jak dlouho ????

Hele kam jsi to prosimte daval do servisu? Do autorizovanyho Peugeot v Pace asi ne, co? Jsou to tam totiz pekny lemplove.

Nebo vis o nekom, kdo v okoli nebo v okrese dela dobre Peugeoty a ne moc draho? Kam to takhle davas, s kym ses spokojenej?

[Editován dne 28/11/04 Petr X]

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Napsán autorem marek 406

Nechci mu dělat reklamu, ale je to ve Štikově.

A to je nekdo, kdo to dela normalne kazdymu nebo jen nakej tvuj znamej?

Kdyztak mi napis na petrxch@seznam.cz nebo na ICQ 104928000, jestli nechces delat reklamu.

• O 1 rok později...
Odesláno
Původně zaslal: Ferry

tak pro ty kteri nevedi jestli maji senzor deste nebo ne, pozna se to jednak podle toho,ze na pacce steracu je napsano AUTO a jednak ze na prednim skle nad prostrednim zpetnym zrcatkem je zvenku zatmaveny sklo a uprostred je videt okenko, bud je to obdelnicek cca 6*1cm nebo kosodelnik cca 3*3cm ( ten je u novejsich aut, ktery uz maji centralni ridici jednotkou BSI, pak ten senzor je jednak na dest a jednak na svetlo)

Ten senzor deště je společný ze senzorem světla-dva v jednom nebo každý senzor zvlášt?? Potřeboval bych se dostat do tý krabičky u zrcátka neví někdo jak na to abych něco neurval?

• O 8 let později...
Odesláno

Čauky lidi, mám problém. Mam od stříhlí přívodní 3pin konektor na senzor a potřeboval bych poradit v jakém pořadí jsou zapojený ty kabely.

no je to 2004 2.0hdi je tam 4pinový konektor  modry hnedý zelenožluty a žluty jsem se překoukl

Odesláno

Čísla asi z těch drátů asi nevyčteš co?

Mám sice schéma, ale tam na senzor (188) je 6PIN (černý).

Zel/žlut (M5001) jde na 5. Kostra

Hnědý (AH22J) jde na 3.

Oranžový (5077) jde na 1.

Možná sem hodí někdo podle VINka přesnjší schéma.

post-572-0-97193300-1420660930_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...