Ferry Odesláno 20. listopad 2004 Odesláno 20. listopad 2004 no nevim jestli se do toho senzoru dostanes, je to takova krabicka, na jedny strane konektor na druhy okynko Prijd na chat Citovat
marek 406 Odesláno 20. listopad 2004 Autor Odesláno 20. listopad 2004 Těší mě že se rozjela tato diskuze. Hlásím se zpět po odmlce:papa. Pažoutka jsem dnes venku ve velké chumelenici rozebral a narazil jsem na řídící jednotku BSI pod pojistkovým panelem, která mě zřejmě vytváří ty kraviny se stěračema. Protože jsem dnes odpojil na chvíly baterií a fachalo to cca 50 minut jízdy správně a pak znova kraviny. Tudíš vylučuji špatnou páčku, senzor deště. Co říkáte ?. Teď zjistím kolik stojí. Asi to bude tragédié:bojim:bojim:bojim. Tak zdarec:papa:papa:papa:papa Citovat
Ferry Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 tak v tomhle neporadim, nemam tuseni, ale spis nez aby odesel celej pocitac BSI, tak bych to videl na spatnej senzor Citovat
marek 406 Odesláno 26. listopad 2004 Autor Odesláno 26. listopad 2004 Tak jsem byl dneska v servisu . Výměna celého mechanismu i s motorkem a doběhem stěračů. Cena + práce 2200 kč. Tak doufám že to bylo tím. Díl samozřejmě z vrakáče. Zatím to fachá správně i s tím deš?ovým senzorem. Ovšem jak dlouho ???? Citovat
Petr X Odesláno 28. listopad 2004 Odesláno 28. listopad 2004 Napsán autorem marek 406 Tak jsem byl dneska v servisu . Výměna celého mechanismu i s motorkem a doběhem stěračů. Cena + práce 2200 kč. Tak doufám že to bylo tím. Díl samozřejmě z vrakáče. Zatím to fachá správně i s tím deš?ovým senzorem. Ovšem jak dlouho ???? Hele kam jsi to prosimte daval do servisu? Do autorizovanyho Peugeot v Pace asi ne, co? Jsou to tam totiz pekny lemplove. Nebo vis o nekom, kdo v okoli nebo v okrese dela dobre Peugeoty a ne moc draho? Kam to takhle davas, s kym ses spokojenej? [Editován dne 28/11/04 Petr X] Citovat
marek 406 Odesláno 2. leden 2005 Autor Odesláno 2. leden 2005 Nechci mu dělat reklamu, ale je to ve Štikově. Citovat
Petr X Odesláno 2. leden 2005 Odesláno 2. leden 2005 Napsán autorem marek 406 Nechci mu dělat reklamu, ale je to ve Štikově. A to je nekdo, kdo to dela normalne kazdymu nebo jen nakej tvuj znamej? Kdyztak mi napis na petrxch@seznam.cz nebo na ICQ 104928000, jestli nechces delat reklamu. Citovat
Api Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 Původně zaslal: Ferry tak pro ty kteri nevedi jestli maji senzor deste nebo ne, pozna se to jednak podle toho,ze na pacce steracu je napsano AUTO a jednak ze na prednim skle nad prostrednim zpetnym zrcatkem je zvenku zatmaveny sklo a uprostred je videt okenko, bud je to obdelnicek cca 6*1cm nebo kosodelnik cca 3*3cm ( ten je u novejsich aut, ktery uz maji centralni ridici jednotkou BSI, pak ten senzor je jednak na dest a jednak na svetlo) Ten senzor deště je společný ze senzorem světla-dva v jednom nebo každý senzor zvlášt?? Potřeboval bych se dostat do tý krabičky u zrcátka neví někdo jak na to abych něco neurval? Citovat
konisek Odesláno 30. prosinec 2014 Odesláno 30. prosinec 2014 Čauky lidi, mám problém. Mam od stříhlí přívodní 3pin konektor na senzor a potřeboval bych poradit v jakém pořadí jsou zapojený ty kabely. Citovat
Dave_k Odesláno 30. prosinec 2014 Odesláno 30. prosinec 2014 Jaký máš rok výroby? Případně VIN. Citovat
konisek Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 Čauky lidi, mám problém. Mam od stříhlí přívodní 3pin konektor na senzor a potřeboval bych poradit v jakém pořadí jsou zapojený ty kabely. no je to 2004 2.0hdi je tam 4pinový konektor modry hnedý zelenožluty a žluty jsem se překoukl Citovat
konisek Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 no je to 2004 2.0hdi je tam 4pinový konektor modry hnedý zelenožluty a žluty jsem se překoukl vin: VF38ERHSF81684977 Citovat
Dave_k Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 Čísla asi z těch drátů asi nevyčteš co? Mám sice schéma, ale tam na senzor (188) je 6PIN (černý). Zel/žlut (M5001) jde na 5. Kostra Hnědý (AH22J) jde na 3. Oranžový (5077) jde na 1. Možná sem hodí někdo podle VINka přesnjší schéma. Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. leden 2015 Odesláno 7. leden 2015 kouknu ti na senzor co mám z vraku doma je to mux 2004 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.