Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zacali take divne zvuky okolo tlmica. Ked tocim volantom tak akoby praskala pruzina, a nieco vrzga v hornom ulozeni. Chcem sa spytat ci treba to ulozenie vymenit, alebo staci rozobrat, vycistit a namazat a bude to ok?

A len tak orientacna cena ulozenia?

A doplnim. Robi to hlavne ked je teplo.

[upravil dne 15/8/10 jofo]

Odesláno

Vymenit, asi aj obe strany. Obvykla druha strana odide do pol roka. Ked to rozoberies, zistis asi, ze je to nasrot hrdzave.

Cenu si presne nepamatam, ale lozisko asi 1500 az 2000 CZK za jednu stranu a praca asi 1,5 az 2 hodiny jedna strana.

Odesláno

Před měsícem sem dělal komplet tlumiče + vpředu horní uložení.

tady jsou ceny:

Tlumič zadní á 9650 kč

Tlumič přední á 6810 kč

Horní uložení á 1530 kč

Ložisko á 1310 kč

Práce 3000-3500 kč

je to na 2.7 HDI - elektronicka regulace tuhosti tlumicu

[upravil dne 15/8/10 tessicz]

Odesláno

Uz som rozhodnuty ze ak to bude rozobrate tak to vymenim odrazu. Opravovat to nema vyznam a za chvilu to rozoberat zas. Ta cena neni az taka hrozna tak zajtra idem objednat a hadam sa mi to podari vymenit coskoro.

Moze byt teda pricinou to praskanie okolo pruziny tym ulozenim. Ze?

Odesláno

Inac o nic lacnejsie to nie je ani na sk. Co som zistoval na starsi rocnik kde uz sa druhovyroba robi tak horna cast ulozenia, dolna cast ulozenia, samotne lozisko, plus este nejake puzdro ci co tak vyslo na 129 euro jedna strana.

Je to priblizne tak ako pisal TESSICZ.

Odesláno

mimo temu.stale ked citam prispevok od teba tak si spomeniem na irl ako rad som odtial vypadol a vies zeby som sa tam celkom rad znovu pozrel co sa zmenilo a tak.skoda ze vtedy si este nebol na clube

Odesláno

No na klube som bol, ale nemal som nove auto tak som tu moc nechodil.

v irsku nic nove. dementov a ozranov je tu stale pozehnane, turisti sa chodia divat ani neviem naco. nic tu take neni. More je stale studene a roboty menej. Akurat najmy polacneli a aj potraviny.

Ale aspon tu neni taky uponahlany cas ako na Sk.

Na ryby chodim aj tu a dari sa mi lepsie ako doma, ale Slovenska zem mi chyba, a ked vidim niektore tie fotky hor a hub co tu clenovia davaju tak mi je do placu. Ale neva. Bolo to moje rozhodnutie a neda sa mat vsetko. A teraz ked vidim co sa deje na slovensku s pocasim a hlavne na politickej scene tak som aj celkom rad ze som vypadol.

Ale az budem mat penazi pozehnane tak sa vratim.:)

Odesláno

nechcem skrz to zakladať nové vlákno tak to pisnem sem.

Po výmene tyčiek stabilizátora som jazdil jeden deň bez búchania, ale na druhý deň zas buchot, pri prejazde rozbitou cestou, hlavne pri vytočených kolesách a iba z ľavej strany. Je tam cítiť ako keby mám vôlu na náprave. Guľové čapi nie sú voľné ani horné ani spodné, silenbloky ramien nové, tak ma napadá iba horné uloženie tlmiča(ložisko).

Ešte tak pomimo, už som pozeral v www.autokelly.sk ložiská SKF, ale ma zarazilo, že jeden kus stojí niečo cez 11€ a sada stojí vyše 26€, čiže keď kúpim samostatne obe tak to mám za 22€ aj nejaké drobné + hádam nejaká zľava na kartičku

Odesláno

Moze buchotat aj to horne ulozenie. Inac to co som kupil(vcera prislo) tak som bol prekvapeny ze to je lozisko klzn, teda bez guliciek. Inac je to hodny kus zeleza s gumou. No u mna sada to je na jednu stranu skoro 143 euro. V sade bol horny uchyt, horna miska, klzne lozisko, spodna cast kde sa uklada lozisko a doraz na strunu.

To mas teda dost lacne.

Odesláno

a komplet uloženie by vyšlo na nejakých cca 60€ na obe strany. Takže som rád že nemám 607 :D som zvedavý čo ma výdu tieto srandy na 807 alebo C8 ak sa mi zadarí ju kúpiť :D

Odesláno

Ulozenie vymenene. Zrazu nejako lahko aj volantom sa da tocit a pri otacani ziadne chrastenie a vrzganie a na moje pocudovanie aj cela naprava stichla. Odpredu ziaden buchot. Este zadnu napravu poriesit a bude.

Odesláno

Ta guma co tam bola tak uz bola nejaka tvrda a premackana. Inac na pohlad to nevyzeralo zle, ale ked som potocil loziskom tak to skripalo a zadrhavalo sa. A to ulozenie v com behali gulicky bolo este ok aspon na pohlad.

• O 9 let později...
Odesláno

Oživým to trocha. Ja mám problém na 607-čke 2,7 hdi auto ,keď sa pohupuje zhora na dol ,tak sa ozve taký tupí náraz a neviem to identifikovať ,čo to môže byť.Predná náprava) Vymenené tlmiče, ložisko uloženia aj ta miska nad ním , guľové čapy ,silentbloky ramien ,stabilizátory , a stále čudný zvuk. Poraďte niekto niečo. Ďakujem 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...