Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute.Som si istý,že sa to tu už niekde riešilo,ale moje vyhľadávanie je bezúspešné.Hnevá ma káblový zväzok predných dverí.Vypadáva mi prívod na repráky a sťahovanie okien.Sú porušené vodiče tohoto zväzku.Ako ste to riešili? Prosím aspoň dajte info kde to tu na fóre najsť.

Odesláno

Zdravím, já to nejdříve dělal tak že jsem je jen sletoval pájkou, jenže to je stav na 2 věci po nějaké době se ty kabely stejně zlomily (pájený spoj je tvrdý a nedokáže odolat tolika ohybům). TAkže jsem to vyřešil tak že jsem si nejprve sehnal gumovou průchodku ze staršího modelu, já mám nový model s konektorem. V Peugeotu už je nemají takže jsem nahodil pár inzerátů a poptával se se na bouračky. Po 14 dnech jsem měl konektor doma a pak přišel na řadu nákup nových konektorů (já jsem konkrétně kupoval ve firmě konektory Brno). Koupil jsem si protikusy i s pírkama kam jen přimáčkneš nebo připájíš drát a pak se dá do konektoru, takže žádná těžká práce. Dráty jsem u kastle ustřihal prostavil asi o 15-20cm a konektor mám uvnitř dveří vedle stahovačky. Pájený spoj starý a nový drát u kastle jsem zasunul odvnitř je tam dost místa a nedochází tam k namáhání. Kdykoliv když budu potřebovat něco opravit dokážu se dostat ke konektoru vyndáním repráku ve dveřích. Stálo mě to asi ke 300 stovkám i s poštou za průchodku. Práce na den s tím že nejhorší je asi značení drátů a jejich pájení. Všechno mi fungovalo hned napoprvé. Stačila mi pájka a multimetr.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...