Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No mně už by prasknul ve švu .... fakt.... :( Se to s novým rokem přehouplo k ještě horšímu.... Jestli to takhle bude pokračovat... :(

Holland : Nakažlivý to samozřejmě je, už jsi to chytil... :D

Odesláno

Já už na to nemám ty wole... :( Auto pořád není, co mi volali naposled tak když auto jede tak nestartuje a když zase startuje tak nejede a vyhazuje to pořád nějaký chyby na diag.... áááá se z toho fakt už po*eru, ten účet za opravu bude strašnej a hlavně nemám pořád auto... To už fakt není normální, proč musím mít pořád takovou smůlu a musí se mi všecko tak srát.... :fnuk

Jo a taky vím proč odešlo to čidlo a zapalovací rampa, nějakej koumák tam místo těsnění pod víko ventilů nasral silikon a přes ten to krásně nateklo do svíček, zapalovací cívky a veškerý elektroniky co byla v okolí... :grr

Omlouvám se za ne zcela slušné výrazy, ale už je toho na mně fakt moc .... :(

Odesláno

Jak říkám nezávidím ti to,ale nedá mi to...jak znám nazpaměť to tvoje vlákno, tak jsem si všimnul,že poprvé jsi už nedal usměvavého smajlíka,takže už nejsi optimista....no prostě od koho jsi auto koupil se včas toho zbavil

Odesláno
podle toho co o ní píše (technický stav) a podle bedny nových náhr. dílů to může být kasička na prachy...,a za tu kupní cenu se nedalo čekat možná nic jiného...,ale jestli si pospravuješ spodek sám a jinak se v elektrice a motoru nic nepo.ere, může se z toho stát solidní vůz...,přeju at se ti to podaří :myslim

že by prorok? ;)

Odesláno

Zřejmě ano.... V elektrice se toho bohužel posralo vícero a sem tetko zvědav jak to dopadne.... :( Snad to dají nějak rozumně dohromady, aby to bylo v pojízdném stavu už konečně a já když to dobře dopadne snad nevykrvácím při placení účtu.... No po dnešku opravdu nejsem optimisticky naladěn.... :grr

Odesláno

A já už normálně vyteču.... Tetko mi volali že jsou rozvody skočený o zub.... Někdo kdo dělal ty rozvody tam blbě namontoval kladku, která se ohnula a skočil řemen.... :grr Za hodku se na to jedu podívat....

Odesláno

Tak jsem byl do servisu odvézt nové rozvody a vodní pumpu.... Podotýkám že rozvody jsou tam cca 20.000km a dělané byly přímo v peugeot servizu, kde ani nevyměnili vodní pumpu !!! Dopadlo to naštěstí dobře, motor to přežil, skočilo to na druhou stranu, kdyby to bylo na opačnou potkalo by se to a bylo by po motoru...

Na fotkách lehce rozebrané auto... :D

SNC00037.jpg

SNC00038.jpg

SNC00039.jpg

Odesláno

no takle nejsem zas takovej mechanik a nechci se do toho štourat,ale výhoda benzín vs nafta je právě v tom,že je menší pravděpodobnost že se to potká nebo to tak není?

Odesláno

No zrekapitulujeme si to :) Kvůli ušetřením 160kč za těsnění odešlo čidlo, zapalovací cívka a svíčky dohromady za 6000kč + samozřejmě ještě těsnění a práce ... A kvůli tomu že v servizu špatně namontovali rozvody jsem musel dát novou rozvodovou sadu + vodní pumpu za cca 4000kč.... Takže jen materiál mi vyšel na cca 10.000kč... :( Kolik budu platit za práci mi poví zítra až to spočítají.... A pak si dejte auto do autorizovaného servizu... !!! :bacha

Odesláno

OK406 : To mi říkal majitel servizu že ani nemá cenu, že to řešil několikrát a měl všechno nafocené a zdokumentované a stejně s tím neuspěli... :( Samozřejmě jim napsat zkusím, ale moc si od toho neslibuju... :bojim

Odesláno

Tak už to konečně jede.... :aut

Nakonec se dávali jen nové rozvody,vodní pumpa a dvě čidla, zapalovací cívka se použila starší(plně funkční) + nějakej \"bordel\".... Na autě 28hodin práce(podle toho co jsem viděl vždycky když jsem tam byl a co jsem s nima mluvil tak určitě reál) ....

Materiál mi nakonec vyšel na 6500kč, práce na 7000kč.... :-/ Takže zase 13.500 v pr*eli za to že nějakej \"dobrák\" neodvedl dobře svojí práci, no nedá se nic dělat, jedeme dál, snad bude chvilku klid mno... :D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...