P607Olda Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 No, na našich mnoha Peugeotech celkem často něco bouchá, mohl bych se pokusit o statistiku. Jsou na tom zhruba stejně 406 i 607, dokonce bych řekl, že 607 jsou trvanlivější. Tyčky stabilizátoru, spodní kuláky ramene, kuláky řízení. Je akorát potřebné to správně identifikovat a vyměnit. Takže předpokládám, že zde zmiňovaná 607 byla prodána v nějakém průměrně opotřebeném stavu. Výfuk taky odchází, ale hlavně potrubí, zatímco tlumiče výfuku drží. Já už mám trubky povařené, vyměněné. Citovat
godzila.01 Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 No čepařina byla KO kompletně, tu jsem udělal.... Výfuk je totálně hotovej, vyměněn katík a zbytek zaplátován, ale když dám více plynu už to docela dělá kravál, ty tlumiče sou prostě vysypaný a zrylý na výměnu, jenže to je dalších 10.000.... Tetko ještě potřebuju zimní pneu, rozhodil jsem sítě, ale zatím jsem nesehnal nic pořádnýho pod 16.000kč.... :( Citovat
John_Ice Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 Kurňa to je pěkná kasička,jak já říkám auto je nejdražší člen rodiny...co tam máš za kola?Já myslel že jsi někde psal,že 16\" a to zas tolik nestojí Citovat
godzila.01 Odesláno 8. říjen 2010 Autor Odesláno 8. říjen 2010 Na autě jsou 225/55/ R17 , tetko sleduju pár aukcí na aukru a možná koupím nějaké R16 disky , abych to neměl zase až tak drahé..... Citovat
John_Ice Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 A ty v TP máš 16\" a jezdíš na 17\"?A nebojíš se když budeš třeba u bouračky,že vlastně si píšou caiti už i rozměr kol a pojištovna ti třeba potom nic nedá? Na zimu bych šel co do nejužších pneu co by mi to umožnovalo...kvůli sněhu=lepší jízda-zaboří se to líp. Já bych hned bral 16\" v TP je to levnější a na zimu už ani nemluvě.Nechápu kde soudruzi z NDR udělali chybu(dle německého TP),protože mám v TP že zimní můžou mít rozměr jako letní 215/55-17\" W ale s rychlostním indexem Q...jen by mě zajímalo jaká fabrika v těhlech rozměrech udělá pneumatiku do 160km/h no rozdíl ze 270 na 160 je dost velkej. Citovat
John_Ice Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 hele tady máš třeba i zadarmo cenu sleva 100% http://www.pneumatiky24online.cz/225-55-r17-97h-dunlop-sp-winter-sport-3d-340.html Citovat
godzila.01 Odesláno 8. říjen 2010 Autor Odesláno 8. říjen 2010 hele tady máš třeba i zadarmo cenu sleva 100% http://www.pneumatiky24online.cz/225-55-r17-97h-dunlop-sp-winter-sport-3d-340.html Co to je za pitomost? :D Jinak já mám v TP jak 225/55/16 tak 225/55/17..... Takže bud seženu 17\" zimní nebo holt koupím 16\" hliníky někde na aukru, nebo tak a pak koupím k tomu pneu a ty 17\" prodám, nebo jinak nevím no... Citovat
John_Ice Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 ty máš ještě jedny ráfky 17\" a nebo to budeš přezouvat? Jestli k tomu nemáš další ráfky,tak bych koupil. A to máš stejnej rozmět jenom jinou velikost?To mě moc hlava nebere.Většinou se měnil i rozměr pneumatiky. Citovat
godzila.01 Odesláno 8. říjen 2010 Autor Odesláno 8. říjen 2010 No já to mám takhle no... No jiný ráfky nemám, ale ty co tam jsou chci prodat, jsou hnusný.... Na jaře chci koupit nový hliníky 17\" a nový micheliny kola... Tetko holt bud seženu nějaký schopný 17\" zimní kola za dobrej peníz, nebo koupím pořádný 16\" a nějaký hliníky k tomu.... Naštěstí je ještě času celkem dost, tak se to snad nějak vyvrbí Citovat
godzila.01 Odesláno 8. říjen 2010 Autor Odesláno 8. říjen 2010 Tak spojka hotová, doufám že to už bude řadit.... Celkově mi ta sranda vyšla cca na 7.000 i s prací.... Vzadu byl nějaký uvolněný plech, ten prý přidělali, ale to podle mně nebouchalo, ale uvidím až to projedu a ve předu je prý minimální vůle ve volantové tyči, jsou tam nějaká ložiska tak v těch, ale s tím se prý nedá nic dělat..... Takže bouchat budu dál... CHJO.... Citovat
godzila.01 Odesláno 9. říjen 2010 Autor Odesláno 9. říjen 2010 Fakt tam bude něco bud v tý volantový tyči, nebo řízení, nebo to může být i kloubek.... Protože jsem tetko jel po takové prašné cestě vysypané kameny a i když jsem jel na jedničku a pomalu, tak mi v tom \" řízení \" bouchalo každým metrem víc a víc.... Citovat
John_Ice Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Jestli mohu bejt smělej,tak jak tu píšeš,tak opravy ti už vyšly cca 50 000kč jestli to tak není tak mě oprav. Auto za 110+opravy a hlavně ty starosti a stále si lámeš hlavu co to bouchá.A k tomu ty gumy.kurňa to ti vůbec nezávidím,Vím,že 407 a 607 se nedají porovnávat,ale stejně je to pěkná darda za kus plechu s kolama. Myslel jsem si,že jsem jenom já takovej cvok,že se snažím mít auto v cajku...dělal jsem to u 406(2,1TD),ale už vím,že je to boj s větrnými mlýny...opravdu.Dal jsem to do kupy za nesmysl...prodejné to už nebylo(ikdyž jsem si to přivezl sám z Německa)...každej to je v poho náhradní díly jsou a za levno,nojo byly ale zas tak za levno ne a bylo jich hodně...a když jsem to nějak dal do kupy,tak se mi zas vyďálo něco jiného a nakonec to bylo po 9letech čerpadlo lucas a tak jsem to dal už pryč...někomu kdo měl motor ,,novej,, i s čerpadlem...je spokojenej a já taky,že už se v tom nevrtám a teď u 407 po 4 000km jsem ještě nešáhl na nic jen dolejvám benzín a olej-hold si musím zvyknout,že nemám naftu :rocker Citovat
godzila.01 Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 No zatím jsem do toho dal cca 25.000kč, spíš asi něco víc, ale to už si nepamatuju radši... S tím že mi na zadku a na přední ose pořád něco bouchá no.... Auto bylo za 121.000 + 16.000 za AR, takže tetko jsem s opravama na cca 162.000kč... Jinak u mně je to normálka do 306 a 406 jsem investoval taky ročně desetitisíce, jen proto aby to auto bylo v pořádku a stejně to nebylo podle mých představ... To už je takový životní úděl.... Abych pravdu řekl, tak auto mi stojí ročně tolik peněz že si ani nemůžu pořídít dítě, bych ho už ani neuživil... Citovat
godzila.01 Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 Blbec, já vím, ale je to pravda.... Citovat
Bendy_- Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 no tak maš pěkný plechový dítě ne? Jen jestli se to libí i přítelkiny/manželce. Citovat
godzila.01 Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 No tý je do mojich peněz kulový, takže o tom ani neví, kolik mi to všecko stojí a tak to taky zůstane.... Citovat
John_Ice Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 takže by to chtělo nasměřovat ji sem... nemyslel jsem blbec jenom .ů. Ale co,když si na to vyděláš proč by ne,že.Já hold to seru do baráku(kde to není vidět) a do dětí(tam to nelituji)...kurňa to bychom měli udělat nové vlákno protože tu kecáme uplně o něčem jiném Citovat
godzila.01 Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 To vůbec nevadí, jsou to řeči k autu.... Důvody proč nic neušetřím a proč každou chvilku nemám peníze jsou prostě ty plechový šroty na kolech a je fuk co mám aktuálně za model.... Co mi s*re nejvíc je že v žádným servisu mi přesně neřeknou co s tím a furt něco opravujou, pořád to stojí prachy a furt mi to bouchá.... Ještě tam jedu kvůli pár ptákovinám, tak se ho na rovinu zeptám jestli s tím hodlá něco dělat, nebo jestli s tím mam jet jinam... EDIT : Nejhorší je že už ani nevím kam bych s tím měl zajet... [upravil dne 12/10/10 od godzila.01] Citovat
Bendy_- Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 V Lounech je prej nějakej chlap co dělá jen Peugeot, nejak mi nefachá ABS a pořád mi tam při určitých otáčkách neco vrže (mam nový výfuk, a celý uchycení motoru) prej to vrže jak je tam ta ojnička ale všechny silentboky jsou vyměnění prostě jak padají otáčky od 2500 na 2000 tak to vrže jak prase, zkusim vyměnit u ABS ŘJ a pak za nim jedu tak bych ti kdyžtak poslal pak adresu :-D, jestli to neni moc daleko :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.