Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim dnes jsem zjistil nepříjemný zvuk na předku.Při jízdě kdy je motor pod plynem nebo naopak brzdím to není tak hrozný,ale při jízdě na volnoběh je zvuk silnější a hlavně při jízdě levou zatáčkou.Při jízdě jsou cítit lehké vibrace na brzdovém pedálu.Zkoušel jsem vzít za přední kola,ale ty se ani nehnou.Poradí někdo na co bych se měl zaměřit. Dík

Auto: 406 2,0HDI

[upravil dne 7/8/10 Wilgott]

Odesláno

ked ti to huci do lavo tocivej zakruty tak mas vadne prave predne lozisko,ja som mal ten isty problem,a hucalo mi to uz aj na rovine :) a ked ho vylisovali rozpadlo sa na 3 casti :) po vymene vsetko ok.lozisko cca 30eu

ale to je len odhad do hdi sa nerozumiem.nech ti poradia iny co maju viac skusenosti.

Odesláno

jednoznacne skf,ostatne nedavaj,je aj znacka snr made in france ja som daval tu a mam od nich viac veci a zatim vsetko ok,ale to koly tomu som daval snr lebo skf by som cakal tyzden.

cize hladaj skf a ked nenajdes daj snr. su sice drahsie ale su kvalitne!!to ti potvrdia viaceri clenovia fora.

Odesláno

Ups tak ložisko to neni dneska jsem myslel,že ani nedojedu.

Ložisko by hučelo pořád ať je kolo v tahu nebo ne.Když otočím kolem loupe na poloose doufám že to je jen homokinetický kloub a né celá poloosa v háji. jinak dík za radu SKF ložisko je v plánu jestli bude potřeba vyměnit taky.

Odesláno

ked ti to huci do lavo tocivej zakruty tak mas vadne prave predne lozisko

Vidíš, mě hučelo taky, když jsem jel doleva a rovně, když doprava tak nic. A bylo to levé. Lepší je auto vyheverovaný a řádně podložený, tak aby jedno přední kolo bylo ve vzduchu, rozjedeš se \"ovšem na místě\" a poslouchej nebo lépe kolega bude poslouchat. Hučení je dosti zřetelné. Moje levý dělalo hrrrrrrr, pravý úplně tichý......

Odesláno

no to mě to to nehučelo prostě v něm když sem zatočil kolem v jedný uvrati loupalo.Zítra se mi na to podívají až to rozdělají a reknou co přesně.Podle toho co říkal je našatý i ložisko.Jen doufám že nebude na výměnu celá poloosa.:bojim

Odesláno

loupání je blbý, může to být poloosa, zarezlý axiální ložisko nad pružinou tlumiče, atd....

já reagoval jen na to, že když zatočil doleva, dělalo to pravé ložisko, jen jsem upozornil na fakt, že někomu (zrovna mně) hučelo taky při zatočení doleva a bylo to levý ložisko. Odhalil jsem to jednoduše za pomoci bráchy způsobem výše. oprava v domácích podmínkách 2 hodky demontáž a hodinka montáž, byl bych i rychlejší, ale utrhl jsem shnilý šroub od čidla abs, takže jsem musel vyvrtat a vyříznout závit :cool:

jinak pooosy se daj sehnat repáslý nebo na ní jen vyměnit kinetický kloub, hodně štěstí :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...