Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

No já sem si to tetko spočítal v ATE a podle maloobchodního ceníku vychází ta levnější varianta na 9840kč s menšíma kotoučema.... S těma ferodama asi o 1000kč mín, ale stejně mi nepřijde že by to na netu bylo k sehnání za necelejch 6000.... :)

to me teda prekvapujes , ty kterej dily kupujes casto a spoustu veci si udelas sam ....

je to jenom nastrel ,rozdil mezi systemy je v radech desetikorun

desky od feroda jsou poooodstatne levnejsi ,ale neni duvod na tom setrit

a jsou borci ktery maj jeste 15-25%slevu ,ja jednoho borce znam ,sam borec nejsem:roker

predni kotouc AT 426121 - 1399ks = 2798kc

zadni AT 410272 - 942ks = 1884kc

predni desky AT 602844 ======== 1800kc

zadni desky AT 602893 ======== 1188kc

celkem = 7670kc P607 2.2hdi 98kw

zdroj =nahradnidíly1.cz

[upravil dne 8.9.10 pagot]

Odesláno

No já sem si to tetko spočítal v ATE a podle maloobchodního ceníku vychází ta levnější varianta na 9840kč s menšíma kotoučema.... S těma ferodama asi o 1000kč mín, ale stejně mi nepřijde že by to na netu bylo k sehnání za necelejch 6000.... :)

to me teda prekvapujes , ty kterej dily kupujes casto a spoustu veci si udelas sam ....

a jsou borci ktery maj jeste 15-25%slevu ,ja jednoho borce znam ,sam borec nejsem:roker

zdroj =nahradnidíly1.cz

Tak že tady ta varianta co je tady za těch 7670 je dobrá pro 2.2HDI 2003..? asi si ji objednám a kolik se taková výměna pohybuje za práci? Dík

Odesláno

Ako zhodit kotuce? Odsrobovat brzdovy strmen, odskrutkovat dva male zapustene sroby co drzia kotuc na naboji a potom zobrat velke kladivo a buchnut nad kazdu dieru kde sa srobuje koleso az to povoli od naboja a das ho dole.

Odesláno

Dneska mi mechanik říkal, že nejsou ATE jako ATE. Prej italský jsou docela šmejdy, ale německý jsou OK. Ale nevím, JPP. Zkus godzila.01, ten ATE sehnat umí.

Odesláno

Tyhle ATE desky mám za 1100kč.... :) Pokud chceš ozvy se mi... :)

Tak to by bylo supr za 1100 a ještě ty pravé dobré německé ;), ale co teď už jsem si je tam objednal zatím teda nic nepřišlo jen mail o objednavce. Nechci dělat mrtvého brouka ale zase 350 rozdil to mám na lahev ballantines..

Odesláno

zdroj =nahradnidíly1.cz

Já neříkám že to není levnější, jen jsem koukal na běžnou maloobchodní cenu... :)

Já to mám taky za jiný ceny, ale na takový auto mi to nepřijde zas nějak moc peněz... :)

Moje ceny jsou :

kotouče přední 2527kč

kotouče zadní 1698kč

desky přední 1100kč

desky zadní 1029kč

CELKOVĚ : 6354kč za komplet.... :)

Odesláno
Jim tam zavolej, nebo napiš mail že to rušíš, at to neposílají... :) A příště piš mně... :)
Tak jsem volal už je to odesláno v pondělí to budu mít no škoda taky nevím ale proč jsi sem tvoje ceny nedal když se to tady řeší. Tak přiště ti nejdřív napíšu..
Odesláno

6354,- za komplet ate je pekna cena ,pokud zustane stejna pripadnemu zajemci... :super

taky nevim proc jsi nenapsal za kolik to proste muzes dodat a basta

ja psal jen orientacni ceny bezne dostupne bez slev a ty ceny co jsem uvedl jsou dostupne pro kazdeho a jeste se obevil link na levnejsi desky ,takze jeste o par stovek levneji ...full ate

kdyz jsem to odesilal ,jeste tam nebyla ta odpoved :D

[upravil dne 17.9.10 od pagot]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Máte na 607 někdo Zimmermann kotouče? Včera na podzimní prohlídce mi řekli, že destičky tak 10.000km a kotouče že už jsou na hraně, a jen za matroš 9.000kč (v originále)

A já přemýšlím, jestli tam nedát Zimmermann a k tomu nějaké destičky, co se k nim tak hodí?

A jak ty vrtané kotouče brzdí za nižších teplot, než se brzdy řádně ohřejou?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...