Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Klimatizace

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Zdravím všechny

Prosimvás nevíte někdo postup jak si zapnout ventilátory aniž by běžela klima. Jelikož jsem antitalent tak bych potřeboval podrobný popis a možná i nějakou dokumentaci mam 407SW.

Dík moc.

Návštěvník
Odesláno

Děkuji za radu ale potřebuji vědět cestu jak se dostanu do menu klimatizace abych to mohl vypnout.Já mám palubní počítač v angličtině anějak anglicky neumím, takmi prosím poraďte?

Návštěvník
Odesláno

Auto je vyrobeno 2007 vrádiu je zabudovaný telefon tagže mislím podle toho co tady čtu tak RT4 ale nevim to jistě.

Odesláno

Ahojte,

keďže som asi rovnaký antitalent ako IvanekD, tak sa chcem spýtať podobnú otázku.. Mám rt3 (podľa všetkého :) ) ako prosím vás zmením zobrazenie v ľavej časti dispeleja (tej menšej). Chcel by som tam mať zobrazený kompas, ale nejak sa neviem k tomu dopracovať ako, ďakujem..

Odesláno

Kompas se ti zobrazí pouze při aktivované navigaci a pouze v době kdy si navigace neví rady s cestou nebo jedeš po nezmapovaných silnicích. A neukazuje sever ale směr k cíli. Tedy alespoň co vím...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...