Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Brizan: máš SZ.... John_Ice , máš pravdu.. při škodě 37.000 a spoluúčásti 10% - minimálně však 10000,-Kč bude vyplaceno 27.000,-Kč!!!

[upravil dne 18/3/11 11:09 kajvet]

Aha :fnuk Tak to je docela raketa za blbej kamínek

blbej kamínek,ale i blbá pojistka.Nejlépe 1% (to snad má jenom ČP,ale něco to stojí,můžeš s každým prdem na pojištovnu) a nebo alespoň 5%,to stojí mín.

Odesláno
Len si tu pekne na verejnom fóre riešte ako spraviť poistný podvod...:o:bojim:myslim

kdo tu mluví o podvodu,mluví se tu o sazbách a kolik zaplatí :myslim a jestli já jsem něco napsal,tak to není,že by měl udělat levotu

Odesláno

jj příště si už 10% nedám a s kajvetem si to pravděpodobně snížim na minimálně těch 5%.

Tady nikdo o pojistném podvodu nemluví, pouze se tu řeší kolik mě oprava bude stát a jaké jsou možnosti jednání s pojišťovnou.

Odesláno
Len si tu pekne na verejnom fóre riešte ako spraviť poistný podvod...:o:bojim:myslim

aky poistny podvod, o com to rozpravas. :nevim. on si tu skodu nesposobil sam.

to by bolo ine keby nabural do brany, nemal havarijne a hladal niekoho kto mu akoze pojde vinnika robit. tam uz mozeme hovorit o jasnom podvode. chcel by som vidiet teba co by si robil keby sa ti to stalo a zistil by si to az doma... a nemal havarijne.

Odesláno

u České pojišťovny lze udělat spoluúčast 1% nejméně však 1000,-Kč -- 5% nejméně však 5000,-Kč -- 10% nejméně však 10000,-Kč --- dále 20% a 30% - ale tyhle spoluúčastí se sjednávají spíše výjimečně

Odesláno

to by bolo ine keby nabural do brany, nemal havarijne a hladal niekoho kto mu akoze pojde vinnika robit. tam uz mozeme hovorit o jasnom podvode. chcel by som vidiet teba co by si robil keby sa ti to stalo a zistil by si to az doma... a nemal havarijne.

Pravděpodobně by zaplatil 37tis ze své kapsy a šel spát s dobrým pocitem že naštěstí pojišťovna za něj nemusela nic platit:D

Odesláno

Pravděpodobně by zaplatil 37tis ze své kapsy a šel spát s dobrým pocitem že naštěstí pojišťovna za něj nemusela nic platit:D

Chlapci, keď pôjdem do poisťovne nahlásiť, že som spôsobil niekomu škodu (aj keď neúmyselne - kameň) a pritom som to nespravil, robím to v záujme získať od danej poisťovne neoprávnene poistné plnenie pre tretiu stranu. To je klasika poistný podvod. Preto som poznamenal, že mi pripadá byť nevhodné rozoberať na verejnom fóre, ktoré číta ktokoľvek, akým spôsobom by sa dalo na iného poistenca cez povinné ručenie od poisťovne získať poistné plnenie, prípadne získať úhradu spoluúčasti, neprísť o bonus a pod. Čítať to tu môže napr. zástupca poisťovne \"A\"...má tu komplet údaje o poistnej udalosti, vrátane fotografie. Koľko striech na 407 sa tak asi v poisťovniach likviduje? Je problém si to vyhľadať? Je problém preveriť si ako sa to likvidovalo? Prečo by poisťovňa \"A\" mala likvidovať škodu z povinného ručenia, keď to spôsobil niekto poistený v poisťovni \"B\"?

Toť k mojej pripomienke. Niekedy ma až zaráža, čo všetko sú ľudia ochotní dobrovoľne zverejňovať...

... Zkusil bych to domluvit s někým na poviném ručení...

...každý nech si robí čo chce, ale nestačím sa diviť, keď o tom verejne píše...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...