REDsvk Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 sklo po naraze kamienka sa da opravit ... mali by to robit v kazdom vacsom servise .... lacnejsie nez kupit novy kus http://auto.sme.sk/c/5299045/oprava-celneho-skla-nezabudnite-na-dazdovy-a-svetelny-senzor.html Citovat
Brizan Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Původně zaslal: REDsvk sklo po naraze kamienka sa da opravit ... mali by to robit v kazdom vacsom servise .... lacnejsie nez kupit novy kus To máš sice pravdu, ale nadruhou stranu když už se ti tam ta prasklina objeví tak proč to nevyměnit celé a jen to retušovat. Když už si tu pojistku přeci platím tak jí taky budu využívat a nikdo se za to na mě nemůže zlobit. Jestli že bych se měl rozhodovat mezi tím jestli okno jen opravit a ušetřit pojišťovně peníze, nebo vyměnit za krásné nové bez škrábanců, čisťoučké s krásným výhledem tak není co řešit opravy pouze v případě že to sklo nemá někdo pojišťěno... Citovat
kovma Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Zdravím, tak tak.Když si to platím,proč toho nevyužít Citovat
Judes Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Původně zaslal: REDsvk sklo po naraze kamienka sa da opravit ... mali by to robit v kazdom vacsom servise .... lacnejsie nez kupit novy kus http://auto.sme.sk/c/5299045/oprava-celneho-skla-nezabudnite-na-dazdovy-a-svetelny-senzor.html Stou opravou skla máš pravdu, ale záleží kde más poškodené to sklo. Asi cca. pred 15-timi rokmi mi opravovali čelné sklo v tedy ešte na Favorite to bolo poškodené od kamienka v pravom hornom rohu čo je mimo zorného pola vodiča. Keby si mal poškodené v zornom poli vodiča to je hlavne pred vodičom, tak by ti oprava skla nepomohla ak by ti to zbadali policajti alebo na STK. Citovat
Judes Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Původně zaslal: Brandy20 To tu vsetci mate havarijne poistenie, alebo sa da pripoistit sklo aj zakonnej?? Ako som už písal vyššie mám poistené auto v AXA len PZP + pripoistenie zasklených plôch (jedná sa o všetky sklá nie len o čelné) a cenu to navýši o cca. 15€ ale je v tom 20%-ná spoluúčasť. Citovat
slavino1 Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 AHOJ NEMAM POISTKU ,ZATIAL, KOLKO STOJI V AXA KRADES ,VANDALIZMUS A KOMPLET SKLA DAKUJEM Citovat
Judes Odesláno 10. srpen 2010 Odesláno 10. srpen 2010 Neviem či krádež a vandalizmus nie je náhodou zahrnuté v havarijnej poistke a tá je už podstatne drahšia. Môžeš si to dať vypočítať tu http://www.superpoistenie.sk/pzp/vypocet/?gclid=CKrLyP-9wZkCFVgSzAodKQrntg [upravil dne 10/8/10 Judes] Citovat
slavino1 Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 v tabulke je len celkovo da sa to aj zvlast diki Citovat
Brandy20 Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Dnes som sa bol pýtať u znameho na cenu celneho skla, nakolko rozmyslam nad jeho vymenou a cena ma velmi potesila :-)) Sklo z nemecka pre GPS, dazdovy senzor 170,-€ + praca a ine tak 230,-€ :-) Slusna cena, nie Citovat
andy 3823 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Ahojte, mám už sklo raz opravované tak sa chcem pre prípad spýtať. Bolo tu spomínané, že pre 407 s navigáciou je cena skla iná. Ja mám tiež Navi tak by ma zaujímalo prečo? Je to iný typ skla...? Dik za odpoveď Citovat
Přema Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Je rozdíl v tom že když je sklo bez navi tak nemá za zpětným sklem \"krabičku\" kde je umíštěna GSM a GPS anténa a na tom skle je orogo držák na tuto anténu.... Citovat
AnotherOne Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 A asi má aj inak začiernenie v tej hornej časti. Citovat
Judes Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Původně zaslal: Brandy20 Dnes som sa bol pýtať u znameho na cenu celneho skla, nakolko rozmyslam nad jeho vymenou a cena ma velmi potesila :-)) Sklo z nemecka pre GPS, dazdovy senzor 170,-€ + praca a ine tak 230,-€ :-) Slusna cena, nie Cena čelného skla aj s výmenou je vyššia keď to riešiš cez poisťovňu. Poisťovne majú tabuľkové hodnoty ktorých sa servisy držia. Preto je tá cena iná keď si to financuješ ti sám alebo cez poisťovňu. Citovat
Brandy20 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Noo, možno, ale je taka moznost, ze si to nedas preplatit, teda podla faktury, ale vyplatit na ruku, podla nejakeho vypocitania ti skodu vyplatia a ty si to z toho das opravit Citovat
alihen Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 oh joj pani.... ako to tak citam, musim uviest veci trosku na pravu mieru... 1) neplette poistenie v CR s poistenim v SR (ani zakonne ani havarijne) niektore su diametralne odlisne a hlavne, co sa tyka celneho skla 2) mozno si niektory neuvedomuju, ale robia tu reklamu... (nic v zlom) 3) v SR je v kazdej havarijnej poistke poistene aj celne sklo (bez spoluucasti alebo aj s vyssou dojednanou spoluucastou). ba dokonca ak si chcete zlacnit poistku, tak na havariu a kradez jedna spoluucast a na celne sklo spoluucast ina - napr. 16,-€ 4) v SR sa da dojednat poistenie celneho skla aj samostatne. dokonca sa daju poistit vsetky skla a poistenie stretu so zverou za velmi rozumne peniaze (to druhe je ale jeden produkt) 5) dnes uz ma v SR niekolko poistovni zmluvy so servismi na opravu skiel. tieto servisy opravuju skla do 66,-€ zadarmo (pre majitela - poistovna to servisu preplati). ale pozor, je to oprava!!!! nie vymena!!!! zorne pole je cca 15cm x 20cm na skle pred tvarou vodica - tam sa sklo opravovat neda 6) v SR mate poistene sklo aj v zakonnej - len musite mat vinnika (nestaci len SPZ!!!) a od 1.6.2010 musite s vinnikom spisat aj zaznam o dopravnej nehode. a musite ten zaznam vozit so sebou - povinna vybava) pripadne otazky komercneho charakteru nebudem zverejnovat tu (SZ) [upravil dne 14/8/10 alihen] Citovat
Brandy20 Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 este , pri vymene skla sa meni aj stredove spatne zrkadlo??? [upravil dne 14/8/10 Brandy20] Citovat
Judes Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 Brandy20 pri výmene skla ti vnútorné spätné zrkadlo zostáva pôvodné, ono sa len prehodí na nové sklo na ktorom je úchytka toho zrkadla. Citovat
Marek 407 Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Napr. mne na bývalej 307 -čke pri výmene skla naúčtovali 950 E s prácou, šlo to cez poistku ,ale tá cena predných skiel nie je vôbec lacná záležitosť. Mal som atermické sklo, dažďový a svetelný senzor Citovat
Judes Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Ten dažďový a svetelný senzor sa len prehodí na nové sklo, nemení sa zo sklom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.