Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

?? stabilizáatory__?? (tyčky s kloubama na koncích připojeno mezi tlumičem a torzkou - přední)jsou tam dva,,,, nebo myslíš torzní tyč co je spojuje - vede pod utem ve předku a má dvě gumové uložení....

Pak eště byly dvě verze - 1.pro stabilizátory - výše popsané

2. bez stabil. jen uchycení na spodní rameno, uloženo v gumě..:roker

Tu 2.verzu mám doma....:super

[upravil dne 4.8.2010 rex]

Odesláno

To Kuba: Odfoť to zospodu nech vieme kde sa to uchytáva...tiež mám jeden doma ale bez lepšieho popisu alebo fotky nvm či ti bude pasovať

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jedna z metod stabilizace, pomocí torzní tyče uchycené v gumě na spodní rameno, pak už jsou ty klasika se stabil. tyčkama :roker

JAk bude vice mista a času tak to bliknu i zespodu:o

[upravil dne 25.8.2010 rex]

Odesláno

z této fotky neni nic vidět. Stabilizátory jsou tyčky s kloubama, přičemž tyčka je připevněná k těhlici a k torzce(to je ta tyč zespoda:)). Ještě jde o to, jaké uchycení té torzky máš. Bud máš objímku ve tvaru \"U\", která se připevnuje dvěma šrouby, nebo taktéž tvar \"U\", která se připevní jedním šroubem a druhý konec objímky zasuneš do takový škvírky v kastli. Zrovna jsem s tím měl problém, v peugeotu mi podle VINka objednali úchyty, který ale byly špatný a měli co dělat, aby mi vrátili peníze. Nakonec se to s trochou drzosti a zvýšením hlasu povedlo:)

Odesláno

jj to je jasné co jsou stab. - tyčky s kloubama,taky jedna verze... tohle je jedno z verzí stabilizace nápravy torzní tyčí..:papa - skoro vždy jsou spodní ramena propojena skrutnou (torzní) tyčí, uchyceno bud v gumovém domku nebo přes táhla s klouby pod tlumič...

moje 1,0i/95 neměla ani tu torzku:grr - hrozná jízda. viz servicebox

Jak se pod to líp dostnu tak to bliknu...:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...