kubavypalovac Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Koupim stabilizítor daval se pouze na sportovní verze 106tek (je to velká tyč zespoda auta připevněna mezi oběma koly) jestli někdo máte nebo jestli víte kde sehnat prosim napište Citovat
rex Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 ?? stabilizáatory__?? (tyčky s kloubama na koncích připojeno mezi tlumičem a torzkou - přední)jsou tam dva,,,, nebo myslíš torzní tyč co je spojuje - vede pod utem ve předku a má dvě gumové uložení.... Pak eště byly dvě verze - 1.pro stabilizátory - výše popsané 2. bez stabil. jen uchycení na spodní rameno, uloženo v gumě.. Tu 2.verzu mám doma.... [upravil dne 4.8.2010 rex] Citovat
Ferry Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 obj. cislo 5081 92 - 3300Kc novej tyc prumer 18mm Citovat
rex Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Ty jo to je baťoh... Prijed se na ni mrknout do Troubelic... treba ti bude pasovat.... Citovat
573v0 Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 To Kuba: Odfoť to zospodu nech vieme kde sa to uchytáva...tiež mám jeden doma ale bez lepšieho popisu alebo fotky nvm či ti bude pasovať Citovat
rex Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Jedna z metod stabilizace, pomocí torzní tyče uchycené v gumě na spodní rameno, pak už jsou ty klasika se stabil. tyčkama JAk bude vice mista a času tak to bliknu i zespodu:o [upravil dne 25.8.2010 rex] Citovat
vohon Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 z této fotky neni nic vidět. Stabilizátory jsou tyčky s kloubama, přičemž tyčka je připevněná k těhlici a k torzce(to je ta tyč zespoda:)). Ještě jde o to, jaké uchycení té torzky máš. Bud máš objímku ve tvaru \"U\", která se připevnuje dvěma šrouby, nebo taktéž tvar \"U\", která se připevní jedním šroubem a druhý konec objímky zasuneš do takový škvírky v kastli. Zrovna jsem s tím měl problém, v peugeotu mi podle VINka objednali úchyty, který ale byly špatný a měli co dělat, aby mi vrátili peníze. Nakonec se to s trochou drzosti a zvýšením hlasu povedlo:) Citovat
rex Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 jj to je jasné co jsou stab. - tyčky s kloubama,taky jedna verze... tohle je jedno z verzí stabilizace nápravy torzní tyčí.. - skoro vždy jsou spodní ramena propojena skrutnou (torzní) tyčí, uchyceno bud v gumovém domku nebo přes táhla s klouby pod tlumič... moje 1,0i/95 neměla ani tu torzku:grr - hrozná jízda. viz servicebox Jak se pod to líp dostnu tak to bliknu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.