Přejít na obsah

kubavypalovac

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

Vše od uživatele kubavypalovac

  1. nápravu máme vytaženou venku
  2. A když je to lisované jak to dostaneme ven? víte co myslím tu hřídel na které je nasazený buben.
  3. Zdravím vás všechny, poradí mi někdo jak vyměnit na Peugeot 106 na zadní nápravě náboj, na který se nasazuje buben, mám ho z bouračky ohnutý potřebji ho vyněnit, ze zadní strany náboje mám otvor jako by na imbus ale skoušeli jsme to všelijak nahřívat ale povolit to nejde, je to lisované? Jeden mechanik mi to již před 8 lety udajně měnil. když mi náprava odešla a já misto 4 děrové sehnal 3 děrovou náboje i bubny byli jiné prej se to muselo kompletně přehodit.
  4. proč z fora vymizela skoro veškerá inzerce, kdysi zde bylo kopec inzerátu a ted již nic nějakou dobu jsem tu nebyl a vydim že stranka se i velice změnila. to už nikdo nenavštěvuje peugeot club ?
  5. jo to mi taky dělalo u naši druhé 106, že nějak drhla a dak divně to hučelo tak sem vyměnil a dobre.
  6. nemam mam tam rok staré michelin a dělá to to samé na zimakach na plecháčich.
  7. tak to si nemyslim poloosa když je vadná tak neklepe tak cvaká a hlavně při zatáčení čím větší reid se zatočí tim vice cvaká ale to nedělá.
  8. mám taky problem s klepáním od předu strana spolujezdce, nepomohl ani kompletni vyměna všech čepu, silenbloku i motoru a stabilizátoru tyčky co to muže ještě dělat ani dva mechanici mi nebyli schopni říct co to muže být.
  9. Dobrý den, prosim o radu zda někdo neměl podobný problem. Mám 106 1.4 a nevim si rady s klepáním na přední napravě konkrétně na předním kole u spolujezdce. auto mám už 2 roky a nemohu tuto závau vyřešit. vloni sem dělal kompletní generalku přední napravy a stále to klepe jako předtím, mám zrepasované ramena, nové čepy nové silentbloky, nový čep řízení, nová tyčka stabilizítoru, nové gumy kolem držáku na stabilizátor, nomé horní uložení tlumiče(ložisko+taková ta guma co má šrouby ke karoseriji), nový jeden silentblok motoru na té straně Vyměna těchto dílů nepomohla a stale to klepe. byl jsem s tim u dvou mechaniků a nikdo si nevý rady řekli mi že napravy mám kompletně v cajku tak že netuší co to muže dělat. Projevuje se to tak že klepání je takové meně hlučné spíše dunivé rozléhající se po karoseriji při jizdě ve větší rychlosti po nerovnostech to jako by splívá a někdo si myslí že se to ozývá od pneumatik ale při jizdě po zcela rovné cestě a nasledném najeti na hrbol nebo přejetí kanálu se poměrně dost silně ozve tlumeným dunivým zvukem. Prosim o radu zda někdo neměl stejný problém nebo jestli netuší co by to mohlo být. dělá mi to už od zakoupení vozu a nevím co stím docela je to pro mě otravné a jsem na to zafixovaný. Máme doma ještě druhou 106 a na te se žadný takový zvuk neozývá.
  10. kubavypalovac

    Zajímavé koupě 106

    Schanim někde za rozumnou cenu 106ku XSi 1.6 76KW za rozumnou cenu myslím tim do 20 000,- a v dobrém a hlavně původním stavu!!! Poradí mi někdo?
  11. Z výfuku kouř nejde, i tady u nás mi jeden mechanik radil to nechat seřídit ten předvstřík a tak. Tak snad to bude tím.
  12. Dobrý den, odešlo mi na 106 1.5D naftové čerpadlo, sehnali sme druhe a vyměnili ho. Je to totéž přesně to stejné výrobce lucas. Ale auto má ted menší výkon, a strašně se zvedla spotřeba, typuju si zhruba tak o 1 L navíc běžně jsem stím autem dálky jezdil tak 4,5-5L ted když to počítam a mužu jet jak chci vždycky mi to vychází na 6 L spotřebu, a pokud s autem jezdím po měste tak je spotřeba ještě mnohem větší, měl jsem ručičku na 0 natankoval jsem za 300 njezdil jsem po městě 100km a ručka s palivem je opět na 0. A s autem jsem po dálnici po rovině dosáhl dříve rychlosti 150Km/h ted sem s auta nevytáhl nikde více jak 120km/h Prosim podaďte co je špatně, co se musí seřídit.
  13. Koupim stabilizítor daval se pouze na sportovní verze 106tek (je to velká tyč zespoda auta připevněna mezi oběma koly) jestli někdo máte nebo jestli víte kde sehnat prosim napište
  14. Poraďte zd nevíte kde za rozumný prachy koupit Peugeot 106 starší model XSi 1.4, 1.6 nebo v nouzi XS(55kw)
  15. dobrá skusim to jako první udělat a pak napišu jak to dopadlo.
  16. no ten sprej sme už skoušeli, na podzim a nepomohlo to vubec.
  17. Prosim vas mužete mi někdo poradit, mám 106ku SXi 1.4 69kw, motor šlape parádně ale při studeném motoru kolísají otáčky mezi 1000-1500 otačkama a třeba i kolikrát jedu a vyřadím a otáčky chvíli zustanou třeba přes 2000ot. a po několika sekundach teprv pomalu klesnou a stále kolísalí mezi 1000-1500, a až se motor pořádně zahřeje( tak po 10min jízdy), až jakoby vypne sitič tak se otáčky ustálí a jsou na otačkoměru pod 1000, ale stejnak i tak má motor na volnoběh podle poslechu zvuk jako by chvilemi vynechával. a taky když je motor ještě nezahřátý a jedete pozvolna a náhle chcete zrychlit sežlápnete pedál a motor se nejdřív jakoby zakucká, a teprve po sekundě začne nabírat zrychlení. prosím o radu čím to muže být, jestli to není nic závažného, chystám se nechat vyměnit celé vstřikování a sáni, mam druhé tak jestli to pomůže.
×
×
  • Vytvořit...