Cune Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Kua, proč, když je tam napínací kladka, se to musí měřit nějakým měřákem??? Rozvodům zas tak moc nerozumim, asi bych to potřeboval vysvětlit Navíc ty rozvody potřebuju vyměnit, pač mi tam něco děsně píská. A překážkou mi zatim je právě to údajný napínání speciálním přípravkem A do servisu se mi teda moc nechce. Leda, že bych moh být přítomen u výměny Citovat
oddie Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Napínací kladka je od toho, aby se pomocí ní napnul řemen. Jak moc se má napnout je třeba změřit. Nebo není, můžeš to udělat od oka, ale na své riziko... Citovat
Cune Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Jo, tomu rozumim. Akorát nevim, proč to neni vymyšlený podobně jako u drážkovýho řemenu. Našteluju napínací kladku proti správnýmu výřezu a je to. Pro vymezení vůle při sedání řemenu zajistit pohybem pružný kladky jeho automatický dopnutí. Ale nechci tu spekulovat nad způsobem provedení rozvodů, když nejsem odborník. Oni tam na západě určitě ví, proč to tak dělají Citovat
P607Olda Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 To pískání bude způsobeno něčím u řemene příslušenství. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.