Stráňa Odesláno 5. červenec 2011 Autor Odesláno 5. červenec 2011 tak nějaký novinky, auto připravený na technickou, zavařenej výfuk ta část s katem nebyla na tom dobře, po technickej půjde asi kat pryč, dále příští týden se jede na výměnu klimy:cool: no a něco málo úprav, momentálně jezdim s origo volantem , střed jsem potáhl černou fólií, znak a anténa šli taky na černo a ještě mlhovky dostali černou fólii na světla 95% propustnost:cool: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citovat
Mizlerek007 Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 pěkný pěkný... ale ty mlhovky jsi měl stříknout vevnitř... Citovat
Stráňa Odesláno 5. červenec 2011 Autor Odesláno 5. červenec 2011 díky, stříkat jsem nic nechtěl, tohle kdykoli vemu a jde to dolu, no a nevim jak bych zachoval funkčtnost mlhovky, když bych to zastříkal zevnitř, tahle folie fakt propouští světlo:super Citovat
Frozz Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Čus, parádni znak, přesně podle mého gusta , jak jsi to přesně stříkal? Citovat
Stráňa Odesláno 5. červenec 2011 Autor Odesláno 5. červenec 2011 dík, kloudně obrousit, základ na plasty, barva, lak.....normálně dávám všude ještě plnič,ale tady jsem to zkusil bez něj:papa Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Strano a tu folii na mlhy jsi lepil bez toho ze bys mlhy vyndaval (tj. naraznik dolu) ? Citovat
Stráňa Odesláno 5. červenec 2011 Autor Odesláno 5. červenec 2011 jj lepil jsem to na autě, nárazník nebyl dole i když sundání mě zabere tak 10 min., ty mlhovky byl takovej pokus, kterej se poved:D a zatim se mě to líbí Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 ..já se ptám proto že tu mám teď od Slipkonta ty žlutý folie ale když jsem koukal na mlhovky u mě není to jen ta polokoule .. v mřížce jsou vidět i ty kraje (skel) .. tak nevím zda to raději nesundám zas (Milan se mi už bude smát ..) a nenalepím pořádně .. jj jak už to člověk má \"v ruce\" je nárazník dole za pár minut Citovat
Andreww Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 Sundání nárazníku je brnkačka Stráňo, nebudeš to lepit i na přední lampy? Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. červenec 2011 Odesláno 5. červenec 2011 je no .... a zadní jde taky relativně dobře ... ten taky u mě potřebuje nějakou opravu asi na něj přijde řada v létě během \"dovolený\" (to budu mít na všechno mrtě času to zas budou prasárny na autě ) Citovat
Stráňa Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 Andreww: ne ne světla zůstanou jak jsou ted;) Citovat
MilanF1 Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Stráňo: Co ten volant potažený folií? O design mi nejde, ale co bag (tedy pokud ho tam máš ). Ale psal jsi, že je dočasný ... pak to může být jedno. Citovat
Stráňa Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 MilanF1: bag je vystřelenej mám jenom záslepku dneska šla dolu samolepka z předního skla, už mě tam nezapadala:D Uploaded with ImageShack.us Citovat
MilanF1 Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Díky za vysvětlení, pak je to OK Bez té nálepky na okně je auto perfektní, to bylo jediné místo, které se mi nelíbilo [upravil dne 6/7/11 17:36 MilanF1] Citovat
309GT Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Mě se samolepka líbila:( Ale jinak pěkný A mlhovky jsou funkční? Citovat
kopr Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 taky se mi tam samolepka libila takovy originalni to s ni bylo Citovat
Stráňa Odesláno 6. červenec 2011 Autor Odesláno 6. červenec 2011 No s tou samolepkou to je těžký mě se taky líbila a originální byla dělala se na zakázku, ale trochu se ubírám jinym směrem a hlavně kdo to zná jen mě to potvrdí auto je pro mě osobně okoukané, tím že ho vidim každý den tak za čas mě to nedá a zkoušim nový věci:D:D 309GT: mlhovky by snad měli být aspon trochu funkční, ale dokud nebude mlha nevyzkoušim:D Když už to tady pár lidí sleduje co myslíte jak by autu slušela černá střecha???:myslim Citovat
Stuchy Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 je to pěkný jenom funkčnost mlhovky se dost sníží Citovat
Stráňa Odesláno 7. červenec 2011 Autor Odesláno 7. červenec 2011 za 4 roky co mám auto, jsem použil mlhovky možná jednou, takže to mě netrápí [upravil dne 7/7/11 08:16 Stráňa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.