Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak nějaký novinky, auto připravený na technickou, zavařenej výfuk ta část s katem nebyla na tom dobře, po technickej půjde asi kat pryč, dále příští týden se jede na výměnu klimy:cool:

no a něco málo úprav, momentálně jezdim s origo volantem , střed jsem potáhl černou fólií, znak a anténa šli taky na černo a ještě mlhovky dostali černou fólii na světla 95% propustnost:cool:

img0877w.jpg

Uploaded with ImageShack.us

img0876fv.jpg

img0874gn.jpg

img0878b.jpg

img0881gu.jpg

Odesláno

díky, stříkat jsem nic nechtěl, tohle kdykoli vemu a jde to dolu, no a nevim jak bych zachoval funkčtnost mlhovky, když bych to zastříkal zevnitř, tahle folie fakt propouští světlo:super

Odesláno

Strano a tu folii na mlhy jsi lepil bez toho ze bys mlhy vyndaval (tj. naraznik dolu) ?

Odesláno

jj lepil jsem to na autě, nárazník nebyl dole i když sundání mě zabere tak 10 min., ty mlhovky byl takovej pokus, kterej se poved:D a zatim se mě to líbí:D

Odesláno

..já se ptám proto že tu mám teď od Slipkonta ty žlutý folie ale když jsem koukal na mlhovky u mě není to jen ta polokoule .. v mřížce jsou vidět i ty kraje (skel) .. tak nevím zda to raději nesundám zas (Milan se mi už bude smát ..) a nenalepím pořádně .. jj jak už to člověk má \"v ruce\" je nárazník dole za pár minut :)

Odesláno

je no .... a zadní jde taky relativně dobře ... ten taky u mě potřebuje nějakou opravu asi na něj přijde řada v létě během \"dovolený\" (to budu mít na všechno mrtě času to zas budou prasárny na autě :D )

Odesláno

Stráňo: Co ten volant potažený folií? O design mi nejde, ale co bag (tedy pokud ho tam máš :D). Ale psal jsi, že je dočasný ... pak to může být jedno.

Odesláno

Díky za vysvětlení, pak je to OK :)

Bez té nálepky na okně je auto perfektní, to bylo jediné místo, které se mi nelíbilo :D

[upravil dne 6/7/11 17:36 MilanF1]

Odesláno

No s tou samolepkou to je těžký mě se taky líbila a originální byla dělala se na zakázku, ale trochu se ubírám jinym směrem a hlavně kdo to zná jen mě to potvrdí auto je pro mě osobně okoukané, tím že ho vidim každý den tak za čas mě to nedá a zkoušim nový věci:D:D

309GT: mlhovky by snad měli být aspon trochu funkční, ale dokud nebude mlha nevyzkoušim:D

Když už to tady pár lidí sleduje co myslíte jak by autu slušela černá střecha???:D:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...