pkr Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Už ji má. Fotka a info je tady : [upravil dne 19/8/10 pkr] Citovat
Přema Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 Původně zaslal: Milhaus65 Předpokládám, že na srazu ji bude mít ..... Pokud to vyjde , jedu a beru pití sebou . Mám to za rohem. Milane bohužel na sraz nejedu.....kryje se mi termín s něčím jiným......přibude ti v menu palubního počítače přepínáním na páčce stěrače ješte jedno zobrazení nejsou tedy 3 ale 4 polohy....a necháš si tu co chceš....... [upravil dne 19-8-10 Přema] Citovat
Přema Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 Původně zaslal: bajza206 SW Přemo prosím dej sem fotku tý obrazovky s tim tlakem a teplotou dík:papa Kdyby si pořádně četl tak ji najdeš na 1.stránce Citovat
matejgigi Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Stefan00 Původně zaslal: kajvet jéééé já bych chtěl ten snímač tlaku a teplot na displeji. Kdo to umí aktivovat a je poblíž??? Bol som v pežo na dia, vraj to nemám v ponuke. Tým ma vybavili. Ja si ale myslím, že to ešte nerobili a nevedeli to tam nájsť. Dal by sem niekto podmienky -typ softu a iné a návod , kde to treba prepnúť v dia? Tie teploty - to sú aké teploty, v interiéri? To není sowtem auta ale sowtem diagnostiky........prostě to neumí..... Teploty to jsou oleje a vody to co máš v budíkách je to navíc v grafice.... Ale návod sem nedám.....to by měli ostatní moc jednoduché.... V pežo to asi nevedia....vraj majú najnovší soft.....tak to prežijem aj bez toho grafického zobrazenia... ale aspoň mi tam odblokovali AUX vstup, takze už mi fachčí. Neviem prečo, keď to tom je, nie je to všetko pustené....??? Je to vývojom softu v aute? Či?? Citovat
Přema Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 Či??? Je to výbavou auta.......čím vyšší výbava auta při prodeji tím pustí více funkcí origo....pokud máš nižší musíš si nechat zbytek za penízky doplatit..... Tímto puštěním zbytku funkcí zvedá Peugeot výbavu...Jak jednoduché že??? [upravil dne 20-8-10 Přema] Citovat
bajza206 SW Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: bajza206 SW Přemo prosím dej sem fotku tý obrazovky s tim tlakem a teplotou dík:papa Kdyby si pořádně četl tak ji najdeš na 1.stránce omlouvám se přehlédl jsem dík Citovat
matejgigi Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Původně zaslal: Přema Či??? Je to výbavou auta.......čím vyšší výbava auta při prodeji tím pustí více funkcí origo....pokud máš nižší musíš si nechat zbytek za penízky doplatit..... Tímto puštěním zbytku funkcí zvedá Peugeot výbavu...Jak jednoduché že??? [upravil dne 20-8-10 Přema] No dobre a ako to, že mám asi najvyššiu možnú a tieto funkcie tam nemám prístupné? Kde sa stala chyba? Citovat
peter.simon Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Původně zaslal: matejgigi No dobre a ako to, že mám asi najvyššiu možnú a tieto funkcie tam nemám prístupné? Kde sa stala chyba? mas elektricky stlpik riadenia, pamat na sedacku + zrkadla a bocne akusticke skla ? Citovat
Přema Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 matejgigi: Na co bys měl snimače tlaku v RT3 když je nemáš v autě ..... Co ti chybí - snímače tlaku pneumatik - zadní boční roletky - alarm - zadní airbagy v zadních bočních dveřích - přídavné topení - nastavitelný podvozek - elektrický sloupek řízení - přední park. systém..... [upravil dne 21-8-10 Přema] Citovat
matejgigi Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Původně zaslal: Přema matejgigi: Na co bys měl snimače tlaku v RT3 když je nemáš v autě ..... Co ti chybí - snímače tlaku pneumatik - zadní boční roletky - alarm - zadní airbagy v zadních bočních dveřích - přídavné topení - nastavitelný podvozek - elektrický sloupek řízení - přední park. systém..... [upravil dne 21-8-10 Přema] Neuveríš, ale sú tam Snímače tlaku pneumatík mám. Aj na letných, aj na zimných pneu. Zadné roletky sú otras, konkrétne na 407 SW, alarm chýba, to je pravda, prídavné kúrenie prežijem nejak, nastaviteľný podvozok je do mesta nepotrebný. Predný parkovací asistent sa montuje do novších modelov od roku výroby asi 2008, ja mám starší... Citovat
Přema Odesláno 22. srpen 2010 Autor Odesláno 22. srpen 2010 V SB snímače nemáš.......a předky se montují i do starších modelů.... No ale v klidu......neřešme to..... Prostě si peugeot vždycky najde co nezapnout či zapnout..... V Pežo ti stejně na 90% tu obrazovku s teplotami a snímači neaktivují, bo neví kde to hledat a hlavně se jim nechce se to hledat.......to bys musel za nějakým \"kutilem\" s PP2000 co ti to tam vrkne. Citovat
bajza206 SW Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Mám takový dotaz půjde mi nastavit to zobrazeni park.senzoru na citroen C8 CAN VAN RT3 (5,5d) dík Citovat
John_Ice Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Původně zaslal: matejgigi Původně zaslal: Přema matejgigi: Na co bys měl snimače tlaku v RT3 když je nemáš v autě ..... Co ti chybí - snímače tlaku pneumatik - zadní boční roletky - alarm - zadní airbagy v zadních bočních dveřích - přídavné topení - nastavitelný podvozek - elektrický sloupek řízení - přední park. systém..... [upravil dne 21-8-10 Přema] Neuveríš, ale sú tam Snímače tlaku pneumatík mám. Aj na letných, aj na zimných pneu. Zadné roletky sú otras, konkrétne na 407 SW, alarm chýba, to je pravda, prídavné kúrenie prežijem nejak, nastaviteľný podvozok je do mesta nepotrebný. Predný parkovací asistent sa montuje do novších modelov od roku výroby asi 2008, ja mám starší... já mám snímač taky,ale ve vybavení je,že ho nemám...myslím snímač tlaku Citovat
bajza206 SW Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Původně zaslal: bajza206 SW Mám takový dotaz půjde mi nastavit to zobrazeni park.senzoru na citroen C8 CAN VAN RT3 (5,5d) dík nikdo? Citovat
Přema Odesláno 7. září 2010 Autor Odesláno 7. září 2010 Tak toto fakt netuším.........ale vše se dá zjistit Citovat
bajza206 SW Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 a jak to zjistim asi jedině na dia ještě jedna otázka citroen se dá upravovat PP2000 nebo se musí použít lexie dík Citovat
misan60 Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Tak jsem se odhodlal pustit mirascript ve své RT4 a byl jsem celkem spokojen: odblokoval jsem video za jízdy (resp. přepnul blokovací rychlost z 5km/h na 225km/h) a aktivoval zobrazení teplot oleje a vody a tlaku v pneu na obrazovce (4. poloha na páčce stěrače za počítadly spotřeby). Jen jsem byl trochu zklamaný z parkovacího asistenta - ten asi bez diagnostiky na obrazovce aktivovat nejde Citovat
rodito Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 taky ten mirascript chci vyzkoušet, je potřeba si dát na něco pozor. A je potřeba procházet a potvrzovat všechny možnosti nastavení nebo jen vybrat a změnit třeba jednu položku, tu pak změnit a uložit. Jde mi o to zda ten script načítá aktuální nastavení z paměti RT4 a nebo načte nějaké výchozí nastavení, které je uložené v tom scriptu. Díky za info Citovat
rodito Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Ten parkovací asistent na obrazovce naskočí až je detekována překážka. Mám ho zapnutý přes dia a když dám zpátečku tak to jen pípne a až je za autem překážka teprve potom se na obrazovce ukáže autíčko a postupně se zobrazují barevné pruhy podle vzdálenosti a směru od překážky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.