Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno

prosim vas ludia som zmeteny , este sme to neskusali cakam na chalaniska s PC , dnes som vytiahol radio zo zvedavosti co tam vlastne je a mam na nom napisane RT3 auto mam rocnik 9.8. 2007 a mam tam firmware 8.31 pre rt4 a tak tiez mapy na RT4 a je tam aj 30gb HDD ked som auto kupil tak menu bolo v kruhu nie v riadkoch. Cely cas som bol v tom ze to je RT4 viete mi to prosim niekto zdovodnit? , niekde pisali ze rt3 nema HDD ??? a taktiez ma menu v riadkoch.

Vdaka.

Odesláno

Super , vdaka netusil som ze to takto funguje , mam tam aj hlasove prikazy . Ok aspon z tak , snazim sa tam rozbehat bluetooth a na rt4 je to mozne . Dakujem este raz co sa toho parkovacieho pomocnika na displeji tyka budem referovat.

Odesláno

a. máš za autem nějakou překážku? Grafický obrázek se zobrazí až se po zařazení zpátečky a teprve po přiblížení se překážky, jinak vidět není

Odesláno

Jasne ze som zaradil spiatocku niekolko krat a ostalo mi svietit parking asistent faulty, nevieme co sa tam mohlo udiat zajtra budeme mudrejsi kamos to prejde v praci s kolegami, to je naprd tu u nas nikoho niet na SK ktory by bol ochotny a rozumel sa tomu do detajlov.

Odesláno

sak ale to ostalo svietit ako sme aktivovali ten vizualny parkovaci asistent :) . mne fungovali parkovacie senzory ale iba to pipalo nezobrazovalo sa mi nic ziaden obrazok. zajtra to prezisti a prinajhorsom ho uvedieme do povodneho nastavenia je tam polozka automaticka konfiguracia.

Odesláno

sli sme presne podla prilohy od Mike407 a nahle na to mi prestalo pipat po zaradeni spiatocky a ani sa nic nezobrazovalo na displeji a ked sme to dali naspet uz to neslo , nic to zajtra to vyriesim ,

ked nikde niet navod ako nna to ani video nic ...... ono to niekedy pomoze.

Chalanisko ma dia a pracuje v citroene ale moc sa takymto vylepseniam nevenuje tak oslovi kolegu co s tym viacej pracuje a uvidi sa.

Odesláno

Člověče, nemáš tam někde člověka co tomu trochu rozumí? Už jsem to aktivoval na hodně autech a vždy bez problému. Pokud máš origo couváky, RT3 nebo 4, tak to musí jít. Nejhorší na tom je to, že když je nějaký problém, tak je potřeba si s tím pohrát, to většinou hoši ze značkových servisů neumí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...