Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno

Vidíš tak niečo sa predsa len dá aktivovať aj keď na tých RD4-kách toho moc nemáme :(.

[upravil dne 16/8/12 19:57 od Judes]

Odesláno

DERT123, jednoznacne by som sa spojil s niekym /ved ty vies s kym/ kto ma ofiko diag a

internet bude k dispozicii a prehral by som resp. skontroloval verziu softu v BSI. Za tie roky

sa toho hodne zmenilo a novsia urcite bude k dispozicii. Ak na tom od roku 2004~2006 nebolo

nic robene tak jednoznacne bude novsia verzia. ZAcni takto a ziskas aj ine plusy ci uz optimalizacia

a ine drobne vylepsenia. ;)

Odesláno

Marcel môže v tom prehratí softu biť niečo, lebo keď mi prestal fungovať obmedzovač myslel som si že to bude softwérová záležitosť a tak mi v Peugeote prehrali soft v BSI a možno odvtedy tam tú možnosť aktivovania niektorých vecí mám :myslim.

Odesláno

Problém asi bude v tom, že janík má auto 2008 a tím pádem jinou verzi BSI. Takže to bude asi trochu jinde než to měl on. Zkusil bych postup od Přemy.

Odesláno
Problém asi bude v tom, že janík má auto 2008 a tím pádem jinou verzi BSI. Takže to bude asi trochu jinde než to měl on. Zkusil bych postup od Přemy.

Jednotku BSI má inú a pomerne starú.Postup môj:BSI -> configuracia -> uzivatelske nastavenia -> svetelna signalizacia -> signal parkovcky

Odesláno

A ešte taká perlička,keď otvorím kufor dialkovo rozsvietia sa mi obrysové svetlá,keď potlačím znova zhasnú,potlačim zapnú.Všetko s dialkovým.Paráda.

• O 3 měsíce později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...