Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno

mozno este doplnit aktivacia upozornenia na bezpecnostne pasy nezapnute, ja to mam momentalne vypnute a pasy nehlasi, tie sa daju dat aktivovat aj na zadne sedadla, ale to asi od vybavy zase

Odesláno
Původně zaslal: denoo

mozno este doplnit aktivacia upozornenia na bezpecnostne pasy nezapnute, ja to mam momentalne vypnute a pasy nehlasi, tie sa daju dat aktivovat aj na zadne sedadla, ale to asi od vybavy zase

ano, je to asi podle výbavy, ale ještě jsem se stím u 407 nesetkal.

Vzadu pod sedačkama by museli být tlakove čidla a jak zacvakáváš

bezpečnostní pás tak tam taky.

Aktivovat se to přez PP2000 dá ale píše to na RT3 ´nezapasan´ bez reakce.

Odesláno
Původně zaslal: denoo

Ok doplním ,dobrá ïnformace......já to mám vyplé a stejně mě to nenapadlo to napsat

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hlasove povely mam ale vobec to nevyuzivam. je to dost zdlhave na bezne pouzitie. Rychlejsie je siahnut po cudliku a zapnut radio, cd atd. Je to zas len jedna z frajeriniek. Mozno niekto pozna lepsie vyuzitie tohto.

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

jéééé já bych chtěl ten snímač tlaku a teplot na displeji. Kdo to umí aktivovat a je poblíž???:potlesk:super

Bol som v pežo na dia, vraj to nemám v ponuke. Tým ma vybavili. Ja si ale myslím, že to ešte nerobili a nevedeli to tam nájsť.

Dal by sem niekto podmienky -typ softu a iné a návod , kde to treba prepnúť v dia?

Tie teploty - to sú aké teploty, v interiéri?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Stefan00

Původně zaslal: kajvet

jéééé já bych chtěl ten snímač tlaku a teplot na displeji. Kdo to umí aktivovat a je poblíž???:potlesk:super

Bol som v pežo na dia, vraj to nemám v ponuke. Tým ma vybavili. Ja si ale myslím, že to ešte nerobili a nevedeli to tam nájsť.

Dal by sem niekto podmienky -typ softu a iné a návod , kde to treba prepnúť v dia?

Tie teploty - to sú aké teploty, v interiéri?:myslim

To není sowtem auta ale sowtem diagnostiky........prostě to neumí.....

Teploty to jsou oleje a vody to co máš v budíkách je to navíc v grafice....

Ale návod sem nedám.....to by měli ostatní moc jednoduché....:roker

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Teploty to jsou oleje a vody to co máš v budíkách je to navíc v grafice....

Ale návod sem nedám.....to by měli ostatní moc jednoduché....:roker

ono stačí projet zahraniční fora a tam se to najde. Nebo mi poslat SZ a já pošlu odkaz (ale jen pro RT4 a RT5; RT3 jen přes diagnostiku) :super:papa

[upravil dne 18/8/10 jardas]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...