matejgigi Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Zadarmo? A ako? Skratka PP je Peugeot Planet, nie? Ale k tomu nemám prístup... Citovat
Brizan Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 a nebo taky palubní počítač mrkni se do menu do konfigurace a tam se dá někdy aktivovat AUX vstup Citovat
denoo Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 mozno este doplnit aktivacia upozornenia na bezpecnostne pasy nezapnute, ja to mam momentalne vypnute a pasy nehlasi, tie sa daju dat aktivovat aj na zadne sedadla, ale to asi od vybavy zase Citovat
Mirys Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Původně zaslal: denoo mozno este doplnit aktivacia upozornenia na bezpecnostne pasy nezapnute, ja to mam momentalne vypnute a pasy nehlasi, tie sa daju dat aktivovat aj na zadne sedadla, ale to asi od vybavy zase ano, je to asi podle výbavy, ale ještě jsem se stím u 407 nesetkal. Vzadu pod sedačkama by museli být tlakove čidla a jak zacvakáváš bezpečnostní pás tak tam taky. Aktivovat se to přez PP2000 dá ale píše to na RT3 ´nezapasan´ bez reakce. Citovat
Přema Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 Původně zaslal: denoo mozno este doplnit aktivacia upozornenia na bezpecnostne pasy nezapnute, ja to mam momentalne vypnute a pasy nehlasi, tie sa daju dat aktivovat aj na zadne sedadla, ale to asi od vybavy zase Ok doplním ,dobrá ïnformace......já to mám vyplé a stejně mě to nenapadlo to napsat Citovat
matejgigi Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Existuje ešte ďalšia funkcia podľa návodu, hlasové povely. Táto funkcia mi nefunguje, asi sa to dá cez dia aktivovať. Využíva to niekto? Aké máte s tým skúsenosti? Citovat
jofo Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Hlasove povely mam ale vobec to nevyuzivam. je to dost zdlhave na bezne pouzitie. Rychlejsie je siahnut po cudliku a zapnut radio, cd atd. Je to zas len jedna z frajeriniek. Mozno niekto pozna lepsie vyuzitie tohto. Citovat
jofo Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 A este ma napadla jedna vec co sa da aktivovat cez diagnostiku. ODPALENIE RT3. Ale na tuto funkciu pozor. Vacsinou je nevratna. Citovat
kajvet Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 jéééé já bych chtěl ten snímač tlaku a teplot na displeji. Kdo to umí aktivovat a je poblíž??? Citovat
Stefan00 Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Původně zaslal: kajvet jéééé já bych chtěl ten snímač tlaku a teplot na displeji. Kdo to umí aktivovat a je poblíž??? Bol som v pežo na dia, vraj to nemám v ponuke. Tým ma vybavili. Ja si ale myslím, že to ešte nerobili a nevedeli to tam nájsť. Dal by sem niekto podmienky -typ softu a iné a návod , kde to treba prepnúť v dia? Tie teploty - to sú aké teploty, v interiéri? Citovat
Přema Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 Původně zaslal: kajvet jéééé já bych chtěl ten snímač tlaku a teplot na displeji. Kdo to umí aktivovat a je poblíž??? Já........:aut:aut Citovat
Přema Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 Původně zaslal: Stefan00 Původně zaslal: kajvet jéééé já bych chtěl ten snímač tlaku a teplot na displeji. Kdo to umí aktivovat a je poblíž??? Bol som v pežo na dia, vraj to nemám v ponuke. Tým ma vybavili. Ja si ale myslím, že to ešte nerobili a nevedeli to tam nájsť. Dal by sem niekto podmienky -typ softu a iné a návod , kde to treba prepnúť v dia? Tie teploty - to sú aké teploty, v interiéri? To není sowtem auta ale sowtem diagnostiky........prostě to neumí..... Teploty to jsou oleje a vody to co máš v budíkách je to navíc v grafice.... Ale návod sem nedám.....to by měli ostatní moc jednoduché.... Citovat
kajvet Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Přemo a kdy pojedeš ku Praze...či za PPéčkem? zaplatím Citovat
Přema Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 Na Tequilu brzo :D, tel. na tebe mám tak se ozvu..... Citovat
elton Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Původně zaslal: Přema Na Tequilu brzo :D Nó jo, bumbat se bude. Citovat
jardas Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Původně zaslal: Přema Teploty to jsou oleje a vody to co máš v budíkách je to navíc v grafice.... Ale návod sem nedám.....to by měli ostatní moc jednoduché.... ono stačí projet zahraniční fora a tam se to najde. Nebo mi poslat SZ a já pošlu odkaz (ale jen pro RT4 a RT5; RT3 jen přes diagnostiku) [upravil dne 18/8/10 jardas] Citovat
andy 3823 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Ahoj.. mne vôbec nefunguje superuzamknutie - môže to byť vypnuté cez dia alebo to nemá každá 407? Citovat
Brizan Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 bohužel každá 407ma to nemá a nedá se to ani aktivovat přes dia:( Citovat
Přema Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 Pokud nemáš superzamykání tak to nejde ani aktivovat....přes VIN se dá zjistit jestli má či ne..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.