l.kecal Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 l.kecal máš na aute origo alarm? Zdá sa mi že práve alarm má tú funkciu uzatvárania okien a to stlačením a podržaním tlačíka uzamykania vozidla diaľkovom na kľúči viac ako 2sek. Alarm mám, ale když podržím tlačítko, tak se mi to nezavře. Takže to mám asi někde vypnuté. Takže bych si to rád zapnul a něvím jak. Citovat
Judes Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Tak potom len cez dia ale to ti už poradia tí čo ju majú a rozumejú sa jej. Citovat
l.kecal Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 No já jedu v týdnu do peugeot servis a tam prý nevědí, kde se toto zapíná + ten grafický parkovací asistent. Tak proto to zjišťuju :-) Citovat
Brizan Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 l.kecal máš na aute origo alarm? Zdá sa mi že práve alarm má tú funkciu uzatvárania okien a to stlačením a podržaním tlačíka uzamykania vozidla diaľkovom na kľúči viac ako 2sek. Alarm mám, ale když podržím tlačítko, tak se mi to nezavře. Takže to mám asi někde vypnuté. Takže bych si to rád zapnul a něvím jak. Nevím to přesně ale někde jsem četl že uzavírání oken po uzamčení je spojené s ochranou proti přiskřípnutí do okna. Pravdeěpodobně to máš po odpojení baterky neaktivní a tydy máš návod jak to zprovoznit. Zkus to a dej vědět jestli ti to pomohlo:papa OPĚTNÁ AKTIVACE OVLÁDÁNÍ OKEN Po odpojení a opětném připojení baterie musíte znovu aktivovat funkci ochrany proti přiskřípnutí: během těchto aktivačních operací není ochrana proti přiskřípnutí funkční: - úplně otevřete okno, potom jej zavírejte po krocích o několika centimetrech při každém stisknutí ovladače. Opakujte stisknutí až do úplného zavření okna; - po dosažení zavřené polohy držte ovladač stisknutý po dobu nejméně jedné sekundy. Citovat
l.kecal Odesláno 23. říjen 2011 Odesláno 23. říjen 2011 Díky moc. Zítra to vyzkouším a dám vědět, jak jsem pochodil Citovat
l.kecal Odesláno 24. říjen 2011 Odesláno 24. říjen 2011 Brizan: tak jsem to dnes zkoušel a dovírání oken po zamčení funguje. Moc ti děkuju za radu :-) Teď ještě jestli někdo nemá tušení, jak aktivovat grafický parkovací asistent. Nebo spíš, kde to jde na DIA najít Citovat
Judes Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 HonzaZ ďakujem za návod čo si mi poslal ešte v minulosti a to aktivácia zobrazenia možnosti \"zapnúť/vypnúť denné svietenie\" na malom displeji DR4. Dnes na zraze v Senici mi to tam po menšom hľadaní člen janou nastavil. Citovat
Joozino Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 kurnik šopa a janou mi zabudol nastavit video pocas jazdy.ach no co uz..heh Citovat
HonzaZ Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Judes, nemáš zač. Vypadá to hezky na barevném displeji:papa Citovat
hipisko Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 janou da sa aj cez diagnostiku, niekde som tam to nastavenie videl. Citovat
Joozino Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 no a ja sa zas musim pozriet, nesvietia mi svetla tych 30 sek co som mal..hmmm Citovat
Judes Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Možno sa ti to prestavilo ako si mal napichnuté auto na dia, musíš si to odznova nastaviť. Citovat
hipisko Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 no ono ked sa v dia hrabem v telematike, tak sa mi resetne nastavenia rt4 Citovat
Marcel00 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 dufam ze vzdy s nastartovanym motorom Citovat
hipisko Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 sak jasne ze s nastartovanym, motor vypinam len ked ma vyzve (tusim ked som paroval kluce). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.