Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno
l.kecal máš na aute origo alarm? Zdá sa mi že práve alarm má tú funkciu uzatvárania okien a to stlačením a podržaním tlačíka uzamykania vozidla diaľkovom na kľúči viac ako 2sek.

Alarm mám, ale když podržím tlačítko, tak se mi to nezavře. Takže to mám asi někde vypnuté. Takže bych si to rád zapnul a něvím jak.

Odesláno
l.kecal máš na aute origo alarm? Zdá sa mi že práve alarm má tú funkciu uzatvárania okien a to stlačením a podržaním tlačíka uzamykania vozidla diaľkovom na kľúči viac ako 2sek.

Alarm mám, ale když podržím tlačítko, tak se mi to nezavře. Takže to mám asi někde vypnuté. Takže bych si to rád zapnul a něvím jak.

Nevím to přesně ale někde jsem četl že uzavírání oken po uzamčení je spojené s ochranou proti přiskřípnutí do okna. Pravdeěpodobně to máš po odpojení baterky neaktivní a tydy máš návod jak to zprovoznit.

Zkus to a dej vědět jestli ti to pomohlo:papa

OPĚTNÁ AKTIVACE OVLÁDÁNÍ OKEN

Po odpojení a opětném připojení baterie musíte znovu aktivovat funkci ochrany proti přiskřípnutí: během těchto aktivačních operací není ochrana proti přiskřípnutí funkční:

- úplně otevřete okno, potom jej zavírejte po krocích o několika centimetrech při každém stisknutí ovladače. Opakujte stisknutí až do úplného zavření okna;

- po dosažení zavřené polohy držte ovladač stisknutý po dobu nejméně jedné sekundy.

Odesláno

Brizan: tak jsem to dnes zkoušel a dovírání oken po zamčení funguje. Moc ti děkuju za radu :-)

Teď ještě jestli někdo nemá tušení, jak aktivovat grafický parkovací asistent. Nebo spíš, kde to jde na DIA najít :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

HonzaZ ďakujem za návod čo si mi poslal ešte v minulosti a to aktivácia zobrazenia možnosti \"zapnúť/vypnúť denné svietenie\" na malom displeji DR4.

Dnes na zraze v Senici mi to tam po menšom hľadaní člen janou nastavil. :papa

post-27076-14109620925983_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...