Marcel00 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 230 (podla GPS 222) som isiel z trencina do trnavy aj ja... chce to guraz ale nie na 407me takze iba chvilku som ho prefukol co to dalo... uz nikdy viac ja som taky komotny sofer, takze ako dobra davka adrenalinu moze byt. myslim ze 407ma nieje na taketo rychlosti vhodna. ale so 607 to je uz ine kafindo... alebo bmw 740 z mnichova jaaaj, to bola parada. sorry za [upravil dne 30/11/11 21:33 od Marcel00] Citovat
andy 3823 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 ..no tak tam to je riziko - myslím kvôli radru ale sú úseky kde sa to dá len treba číhať či neobiehaš nejaké koncernové vozidlo s tmavými sklami. Citovat
Marcel00 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 aby sme to tu nezahlcovali tak som zalozil pokracovanie TU - tema ako jazdite [upravil dne 4/3/11 10:06 Marcel00] Citovat
filipino Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Zdravím Vás , jak zjistím , jaké to rádio mám? Mám měsíc svojí první 407-ku sw přivezenou z holandska a o autě toho zatím moc nevím.Má to malý oranžový display a r.v je 2007.Zde jsem se právě dočetl,že se dají jaksi aktivovat nějaké funkce přes dia,které jsou aktivovány pouze ve vyšší výbavě,jako např. ten park. asistent.Tedy pokud jsem to správně pochpil. Citovat
Marcel00 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 radio mas RD4, takze vsetko okolo radia RD4 sa tyka aj teba. ak by i chcel podrobnejsie spoznat uroven vybavy ci uz historiu vozidla co kedy bolo robene (napomoze zistit realny stav km) tak napis do tohoto vlakna: p.s.: uprav si aj podpis v profile: http://www.peugeot-club.com/forum/memcp.php?action=profile [upravil dne 4/3/11 14:01 Marcel00] Citovat
Judes Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Napíš VIN auta a pozriem sa ti na to rádio ale pravepodobne bude RD4. Citovat
John_Ice Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Zdravím Vás , jak zjistím , jaké to rádio mám? Mám měsíc svojí první 407-ku sw přivezenou z holandska a o autě toho zatím moc nevím.Má to malý oranžový display a r.v je 2007.Zde jsem se právě dočetl,že se dají jaksi aktivovat nějaké funkce přes dia,které jsou aktivovány pouze ve vyšší výbavě,jako např. ten park. asistent.Tedy pokud jsem to správně pochpil. jo něco jde...pokus se kontaktovat Honzaz,ten je ze Prahýý a nebo strakiho,kterej jezdí po světě,jak strakonickej dudák i když je z Chomutova Citovat
filipino Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Díky pánové,asi to je ta RD4 , jelikož je s mp3,jak jsem se dozvěděl v jiném vlákně,které se zabývá nezobrazováním názvu písniček na display (v mp3). Co se týče toho prověření podle VIN,díky za nabídku ,ale to mám už za sebou u Peugeotu.Auto je v pořádku,bez předešlých závad,km taky sedí. Citovat
kubikula6 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Díky pánové,asi to je ta RD4 , jelikož je s mp3,jak jsem se dozvěděl v jiném vlákně,které se zabývá nezobrazováním názvu písniček na display (v mp3). Co se týče toho prověření podle VIN,díky za nabídku ,ale to mám už za sebou u Peugeotu.Auto je v pořádku,bez předešlých závad,km taky sedí. Judes myslel, že z toho VIN ti zjistí to radio. Podle VIN ti vypíše celou tvou výbavu. Je to užitečný, kolikrát nevíš, co to všechno umí Citovat
Judes Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Možno mu už poľa VIN pozreli aj výbavu. Citovat
andy 3823 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 súhlasím.. ja som si výbavu dal zistiť len pred časom a tiež som o niektorých veciach nevedel Citovat
HonzaZ Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 filipino, vítám tě tady na fóru. Máš origo couvací senzory? Jo a dej si do podpisu model auta a motor. Citovat
Marcel00 Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Možno mu už poľa VIN pozreli aj výbavu. Judes pekny podpis ale kilowaty sa v skratke pisu kW (male k a velke W) a nie Kw ako mas uvedene Citovat
denoo Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 ja skusal, 220km/h podla tacho bolo max, neviem ale viac by uz neslo, Vam to ide 230 pomocou chipu asi co , ale je to jedno, ja som to skusal len dva krat, a maximalka ma inak nezaujima, aj tych 220 je viac nez dost , dolezitejsia je napriklad spotreba nova 508 2,0hdi mimo mesto spotreba 3,9l na 100km , docela bomba na taku velku karu , Citovat
filipino Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Díky pánové za ochotu a info,ale i za přivítání. S tím VIN-kem jsem to nepochopil,protože jsem nevěděl,že se dá podle něj zjistit také výbava vozu.Takže tady je : VF36E6FYC21621166. Orig. park. senzory nemám,ale vlastně po nich nijak extra netoužím.Ale jestli bude možné je aktivovat,tak bych je zkusil.Já jsem na velké auto zvyklý,do ted\' jsem měl 6 let 406-ku kombi 2.0 16V a ta se mi zdála větší,než je toto. Taky prosím mi porad\'te,kde v tom mém profilu si mám popsat to moje auto.Do složky ,, o vás,, ?? Citovat
HonzaZ Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Jdi do uživatelského panelu/nastavení, tam do změnit profil a najdeš tam podpis. Tak do něj napiš údaje ohledně auta. Popis auta podle VIN máš v SZ. Jo, ty park. sensory když nemáš, tak aktivovat nejdou. [upravil dne 4/3/11 21:57 HonzaZ] Citovat
Judes Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Možno mu už poľa VIN pozreli aj výbavu. Judes pekny podpis ale kilowaty sa v skratke pisu kW (male k a velke W) a nie Kw ako mas uvedene Marcel00 už som to opravil, ďakujem za upozornenie a pomoc to sem vôbec dostať. Citovat
filipino Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Díky Honzo,už jsem si ten popis opravil.Jinak z té výbavy,o které jsem nevěděl,mě zaujal akorát ten ukazatel tlaku v pneu. Jinak co Ty na to? Asi standard,že?............. Citovat
HonzaZ Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 Nemáš zač. Co se výbavy týká, tak to tě asi moc nepotěším, je to vylepšená nejnižší úroveň výbavy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.