Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno

230 (podla GPS 222) som isiel z trencina do trnavy aj ja... chce to guraz :D ale nie na 407me

takze iba chvilku som ho prefukol co to dalo... uz nikdy viac :bojim

ja som taky komotny sofer, takze ako dobra davka adrenalinu moze byt. myslim ze 407ma nieje na taketo rychlosti vhodna.

ale so 607 to je uz ine kafindo... alebo bmw 740 z mnichova jaaaj, to bola parada.

sorry za :xvul

[upravil dne 30/11/11 21:33 od Marcel00]

Odesláno

Zdravím Vás , jak zjistím , jaké to rádio mám? Mám měsíc svojí první 407-ku sw přivezenou z holandska a o autě toho zatím moc nevím.Má to malý oranžový display a r.v je 2007.Zde jsem se právě dočetl,že se dají jaksi aktivovat nějaké funkce přes dia,které jsou aktivovány pouze ve vyšší výbavě,jako např. ten park. asistent.Tedy pokud jsem to správně pochpil.:)

Odesláno
Zdravím Vás , jak zjistím , jaké to rádio mám? Mám měsíc svojí první 407-ku sw přivezenou z holandska a o autě toho zatím moc nevím.Má to malý oranžový display a r.v je 2007.Zde jsem se právě dočetl,že se dají jaksi aktivovat nějaké funkce přes dia,které jsou aktivovány pouze ve vyšší výbavě,jako např. ten park. asistent.Tedy pokud jsem to správně pochpil.:)

jo něco jde...pokus se kontaktovat Honzaz,ten je ze Prahýý :D

a nebo strakiho,kterej jezdí po světě,jak strakonickej dudák ;) i když je z Chomutova

Odesláno

Díky pánové,asi to je ta RD4 , jelikož je s mp3,jak jsem se dozvěděl v jiném vlákně,které se zabývá nezobrazováním názvu písniček na display (v mp3).

Co se týče toho prověření podle VIN,díky za nabídku ,ale to mám už za sebou u Peugeotu.Auto je v pořádku,bez předešlých závad,km taky sedí.

Odesláno
Díky pánové,asi to je ta RD4 , jelikož je s mp3,jak jsem se dozvěděl v jiném vlákně,které se zabývá nezobrazováním názvu písniček na display (v mp3).

Co se týče toho prověření podle VIN,díky za nabídku ,ale to mám už za sebou u Peugeotu.Auto je v pořádku,bez předešlých závad,km taky sedí.

Judes myslel, že z toho VIN ti zjistí to radio. Podle VIN ti vypíše celou tvou výbavu. Je to užitečný, kolikrát nevíš, co to všechno umí:)

Odesláno

ja skusal, 220km/h podla tacho bolo max, neviem ale viac by uz neslo, Vam to ide 230 pomocou chipu asi co , ale je to jedno, ja som to skusal len dva krat, a maximalka ma inak nezaujima, aj tych 220 je viac nez dost :) , dolezitejsia je napriklad spotreba ;) nova 508 2,0hdi mimo mesto spotreba 3,9l na 100km , docela bomba na taku velku karu ,

Odesláno

Díky pánové za ochotu a info,ale i za přivítání. :papa

S tím VIN-kem jsem to nepochopil,protože jsem nevěděl,že se dá podle něj zjistit také výbava vozu.Takže tady je : VF36E6FYC21621166.

Orig. park. senzory nemám,ale vlastně po nich nijak extra netoužím.Ale jestli bude možné je aktivovat,tak bych je zkusil.Já jsem na velké auto zvyklý,do ted\' jsem měl 6 let 406-ku kombi 2.0 16V a ta se mi zdála větší,než je toto. :o

Taky prosím mi porad\'te,kde v tom mém profilu si mám popsat to moje auto.Do složky ,, o vás,, ?? :myslim

Odesláno

Jdi do uživatelského panelu/nastavení, tam do změnit profil a najdeš tam podpis. Tak do něj napiš údaje ohledně auta. Popis auta podle VIN máš v SZ. Jo, ty park. sensory když nemáš, tak aktivovat nejdou.

[upravil dne 4/3/11 21:57 HonzaZ]

Odesláno
Možno mu už poľa VIN pozreli aj výbavu.

Judes pekny podpis ale kilowaty sa v skratke pisu kW (male k a velke W) a nie Kw ako mas uvedene :aut

Marcel00 už som to opravil, ďakujem za upozornenie a pomoc to sem vôbec dostať. :papa

Odesláno

Díky Honzo,už jsem si ten popis opravil.Jinak z té výbavy,o které jsem nevěděl,mě zaujal akorát ten ukazatel tlaku v pneu.

Jinak co Ty na to? Asi standard,že?.............:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...