Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vypadá to celkem zvláštně. Mně osobně se na 406 new model čirá optika nelíbí, má ji jeden člověk u nás ve městě a když to vidim, tak bych si to prostě na auto nedal. :roker

Odesláno

Nedávej to tam. Vypadá to hrozně...

Nevím jak vůbec někoho může napadnout kazit tak krásné pozadí jaké 406 má. :myslim

Jediné za co bych možná origo světla vyměnil by byly ledková světla ve stejném designu jako origo. Ale nedělají se. :nevim

Odesláno

MiliVFR: Nevim, nevim, ale podle mě se Kukikukovi ten tuning tvé 406ky z venku nepovedl. Něco je už odstraněno, ale tu čirou optiku bych dal taky pryč.Origo je origo a zrovna Luciferce moooc sluší. ;)

Odesláno

nedávat čirá je hnus :bojim z prvu to bylo fajn odlišení ale dnes to má kdejaké auto , a provedení, světelný výkon a použité matroše nestojí za nic . Rači zatmavit ale čirů ne fuj :bojim

Odesláno

ja mam tu farbu lucifer a zadne svetla som zatmavil transparentnym sprejom na cierno,svietivost ostala rovnaka akurat su pekne cierne svetla,nemozem si to vynachvalit,ja som tiez rozmyslal nad cirou optikou do zadu a tu na fore ma odhovorili a som im zato vdacny!! dnes uz ma skoro kazdy ciru optiku a cierne svetla aspon na moje auto velmi pasuju,ale to je zas vec vkusu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...