fenixpetr Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Ahoj všichni nema z vás někdo zadní čirou optiku na novějším typu:papa peugeotu 406 chtěl bych si je koupit,ale nevim jak to vypada.prosím o zasláni fotografije.:papa:papa Citovat
Stifler Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 vypadá to celkem zvláštně. Mně osobně se na 406 new model čirá optika nelíbí, má ji jeden člověk u nás ve městě a když to vidim, tak bych si to prostě na auto nedal. Citovat
fenixpetr Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 hm hm mne se ta chromovaná nelíbí ale ta černá tu myslím tu jsi viděl:mrk Citovat
sliki Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 našel jsem jednu fotku tady na foru nevim jestli to je auto tady z klubu ale nevypadá to zas tak špatně s těma světlama Citovat
BoneDaddy Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Nedávej to tam. Vypadá to hrozně... Nevím jak vůbec někoho může napadnout kazit tak krásné pozadí jaké 406 má. Jediné za co bych možná origo světla vyměnil by byly ledková světla ve stejném designu jako origo. Ale nedělají se. Citovat
MiliVFR Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 čao je to věc názoru a komu se to líbí Citovat
Stifler Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 MiliVFR: Nevim, nevim, ale podle mě se Kukikukovi ten tuning tvé 406ky z venku nepovedl. Něco je už odstraněno, ale tu čirou optiku bych dal taky pryč.Origo je origo a zrovna Luciferce moooc sluší. Citovat
čakom Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 přiklaním se k většině. nedávej to tam. vypada to hrozně. Citovat
Tosho27 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 ahojte. takze cira optika je strasna ale videl som na nete ako na svetla lepia ciernu foliu. to by mohlo vypadat celkom fajn. Citovat
bosslibor Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 nedávat čirá je hnus z prvu to bylo fajn odlišení ale dnes to má kdejaké auto , a provedení, světelný výkon a použité matroše nestojí za nic . Rači zatmavit ale čirů ne fuj Citovat
MiliVFR Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 netvrdím že čirá světla na p406 jsou designovej unikát,,ale světelný výkon se mě zdá lepší než u origo ,toť můj názor Citovat
martis Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 ja mam tu farbu lucifer a zadne svetla som zatmavil transparentnym sprejom na cierno,svietivost ostala rovnaka akurat su pekne cierne svetla,nemozem si to vynachvalit,ja som tiez rozmyslal nad cirou optikou do zadu a tu na fore ma odhovorili a som im zato vdacny!! dnes uz ma skoro kazdy ciru optiku a cierne svetla aspon na moje auto velmi pasuju,ale to je zas vec vkusu. Citovat
Stifler Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 martis: Máš fotku těch tvýchsvětel? Zajímá mě, jak to vypadá, ikdyž bych si to na auto asi nedal... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.