lamancha Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Tak jsem zase prisel o jednu iluzi, domnival jsem se (blbe) ze vyhodou Alu kol je mimo jine jejich vaha, vcera jsem to prezouval zpatky na plechace, a musim rict, ze ani omylem, ted jsem jeste zvedavy, jestli to bude vibrovat. Citovat
lamancha Odesláno 9. listopad 2004 Autor Odesláno 9. listopad 2004 Jako ze ty hlinikace =slitinace jsou tezsi nez plechove a ja bloud myslel ze ne , ze tim pomuzu napravam atd. prdlacku, jo a s plechacema to nehaze, takze to vypada, ze duvod vibraci je v tom, ze ty kola jsou na pazouta tezke:mad: Citovat
Bohumil Odesláno 10. listopad 2004 Odesláno 10. listopad 2004 U li?áků je důlezitý, aby středová díra byla přesně uprostřed a byla nafest. Citovat
lamancha Odesláno 10. listopad 2004 Autor Odesláno 10. listopad 2004 Ja tam tu diru nedelal , takze jak to chces vystredit ??? Ty srouvy co kolo drzi, maji na konci konus, takze pri postupnem dotahovani, to sedne presne - pokud to ovsem je presne udelane :mad: Citovat
Bohumil Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 Šrouby do litáků na konci žádnou kuželovou dosedací plochu nemají, dosedací plocha u šroubů do li?áků je rovná. Přitažením šroubů se ani u plecháčů ani u li?áků nic nevystředí a nesedne přesně. Středová díra u našich aut musí mít prům. 65mm. Pokud má středová díra v li?ácích větší průměr než 65mm, dávají se tam vystřeďovací podložky. Jakou značku li?áků máš? A nech si změřit šuplerou průměr středové díry. Možná to je původce vibrací. Citovat
lamancha Odesláno 11. listopad 2004 Autor Odesláno 11. listopad 2004 zmerim to, ale ty moje srouby nakonci \"kuželovou dosedací plochu\" maji, ale stredova dira ma 8cm, a nema tam zadny smysl, z druhe strany je proste krizova patice , ktera doseda na disk - mozna to bude tim, ze nepouzivam dle navodu \"vystredovaci trn\" jo a litaky nejso nejaka smelina, ale znacku ti momentalne nereknu Citovat
lamancha Odesláno 11. listopad 2004 Autor Odesláno 11. listopad 2004 a mimochodem kde se ty podlozky daji koupit ??? Citovat
Bohumil Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 Tak, a jsem konečně u jádra pudla proč ti to vibruje. Vystřeďovací podložky si musíš někde nechat udělat , nebo se dají někde koupit. Měly by se správně dodávat s li?áky. Ty to jen přitáhneš šroubama, které navíc jsou do plecháčů. Do li?áků by měly mít dosedací plochu rovnou a jsou kousek delší. To kolo nikdy není vystředěno. Proto to vibruje.:o:o Citovat
lamancha Odesláno 12. listopad 2004 Autor Odesláno 12. listopad 2004 tak jsem se byl na to kouknout, je fakt, ze okolo sroubu jsou tak 2mm mista, takze ten disk mze byt posunuty, ale to by tu konusy na sroubech mely dohnat ne ?? Citovat
michal 206 Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 to o tech stredicich podlozkach je blbost. to se tyka kol univerzalnich, nebo od jinych vyrobcu, original kola peugeot jsou presna jiz z fabriky. cili bez nutnosti stredicich krouzku. proto peugeot doporucuje pouze nektera kola k urcitym modelum. moc dobre vi, co dela.... Citovat
lamancha Odesláno 12. listopad 2004 Autor Odesláno 12. listopad 2004 ale to je prave ten problem, ze ja mam kola universalni ci jak pises od jinych vyrobcu, ktere jinde funguji, ale na pazoutu delaji bordel:mad: Citovat
pipko Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 A co destiny ten tam tiez nema original kola pokial viem ma s tym nejake problemy tymto ho vyzyvam aby sa pripojil:D Citovat
Bohumil Odesláno 13. listopad 2004 Odesláno 13. listopad 2004 Středící podložky blbost není. Tam kde je správná velikost středové díry se nepoužívají. U universálů většinou průměr středové díry neodpovídá, proto se používají vystřeďovací podložky, aby bylo kolo \"VYSTŘEDĚNO\" a výškově nekmitalo. Znovu opakuju : přitažením šroubama se nic nevystředí. Na li?áky se pouzívají správně šrouby s rovnou dosedací plochou, na plecháče jsou s kuželovou dosedací plochou. Kromě toho mají i rozdílnou délku. 2 Lamancha : koukni kolik je místa okolo osazení na kotouči a středové díry na ráfku, ne okolo šroubů. Citovat
bigicek Odesláno 14. listopad 2004 Odesláno 14. listopad 2004 každý li?ák vždycky nepasuje na model, na který je vyroben. Takže podložky jsou důležité. Mám Cotye (original) a žádnej problém. PZN: Na našich silnicích stejně nepoznáš, co vibruje a proč ))) Citovat
Bohumil Odesláno 14. listopad 2004 Odesláno 14. listopad 2004 Jo, jsou úseky dálnice, kde málem vibrujou i plomby. Všiml jsem si, že levý jízní pruh není tak dorasovanej a hrbatej jako pravý, (to brzo co?). Když se jede tak jako většina osobáků, lze jet levým skoro furt.:o:D Ty vibrace, co mají \"Lamancha\" a \"Destiny\" určitě jsou od nevystředěných kol. Vsadím se, že u jejich li?áků je průměr středové díry větší, než osazení na kotouči. U 307ček je to 65mm. Přitažení šroubama se NIC NEVYSTŘEDÍ. [Editován dne 14/11/04 Bohumil] Citovat
bigicek Odesláno 14. listopad 2004 Odesláno 14. listopad 2004 Buď je to špatným vystředěním nebo pokud to dělá jenom jedno kolo tak mohl vlítnout do pěkné díry a pohnout s oskou. Citovat
lamancha Odesláno 17. listopad 2004 Autor Odesláno 17. listopad 2004 to znamena, ze bych mel zmerit prumer diry cca85mm litaku coby vnejsi obvod, 65mm, coby vitrni a najit nejakeho sikulu , ktery udela \"vystredovaci podlozku - rikam to spravne ?? Citovat
destiny Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Tak taky něco k litinovejm bačkorám na auta..... tak pohádka, že litinová kola mají výhodu v nízké hmotnosti a tuhosti není zas až taková pohádka, ale platí pouze pro kola, která jsou na úrovni profi! To co se tu běžně prodává, to s tímhle nemá absolutně nic společného. Taková profi kola (tuhá a lehká) stojí neobuté kolem 100.000,- Elektrony, na kterých jezdí většina z nás je pouze estetickým doplňkem pro naše miláčky, nikoli tuningovým doplňkem. Zhoršují mnohdy jízdní vlastnosti auta (akceleraci, podvozek...), ale co bychom nevytrpěli pro závstivý pohled ostatních řidičů s autem, obutým na plechových discích, že? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.