Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nove Auto  

1. 1. Nove Auto

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Chepp: tys ho ještě nekoupil?

S tvým, téměř neomezeným, rozpočtem?

Potřebuješ to auto vůbec ???

Pokud auto potřebuješ, a PSA ti nic nenabídne, mrkni se po ostatních značkách.

BMW, VW Group, Renault apod.

Auto za něco lehce přes půl mio se musí kupovat nádherně ...

Odesláno

add. 1. ne jeste sem ho nekoupil.... nehori to... mam v cem jezdit... proste jenom obchazim a vybyram... to auto nebude na tyden ale aspon na 3-4 roky... tak nechci jezdit v necem co by me potom s*alo.

add. 2. ano ale nespicham, neni kam...

add. 3. Ano auto potrebuji uz sem koukal po VW a nic moc, BMW je pekny... ale ale jedna se o zbytecne predrazeny servis, spise by to bylo takove ehm... a Renault radsi nee... i kdyz ty novy nejsou skaredy, ale co koukam taky nic moc...

Jeste za zminku stal Ford, ale vuci nim sem indisponovan, protoze sem se v nich taky najezdil a uz nehci jejich konstrukci kokpitu ani videt...

A preci jen rad zustanu u PSA, i kdyz zradim znackou, a C5 je to co by slo.....

A respektive sem nasel uz konecne to prave... Meho srdce sampion.

http://comang.cz/joomla15/index.php/vozy-k-odberu/88-citroen-tourer

presne spojeni vseho co mi vyhovuje.. az na to ze se mi neliby ta presna kombinace latka-kuze na tech fotkach, ale fotky zkresluji.

V utery tam asi zajedu, mam to par kilaku.. ais 50km.. to je za rohem... a mrknu na nho krasavca.

Odesláno

Zrovna do C5 bych nešel, znám tři lidi co to mají a mají s tím jen trápení, jeden za poslední rok do toho nacpal víc jak 100.000kč, druhýmu se se*e pořád něco na motoru a třetímu odešla hydraulika postupně celá.... Takže tuhle značku bych osobně vynechal .....

Z vybraných aut bych si nejspíš zvolil 407, ale v mém vydání sedan, i když uvažoval bych nejspíš i o audi, asi by záleželo dost na ceně....

Odesláno

godzila.01: prosimte. a co mneli za rocniky? Jako ty novy co se vyrabi do roku 2008? C5 Tourer?

nebo ty stary breaky?

Prave ze ta hydraulia je jedno z lakadel na nase cesty a jelikoz hodne cestuju a do zahranic, tak nekde v bulharsku to bude k nezaplaceni... ;)

Preci jenom 407 se vyrabi od roku 2005 a c5 tourer od 2008 a tri roky mladsi, hromada novych technologii v aute...

Odesláno

Tak je kocur v trube..... alebo C5 mi stoji pred barakem... resp. C5 Tourer Nero Cerna metla, 2.0HDi 165k Exclusive.

zatim asi jenom par hodinove dojmy... mno podvozek je bomba... abych to nezakrikl... je to lepsi nez normalni...

Motor ej taktez bomba... a bezova polokuze je super...

zitra udelam fotos a poslu...

PS: jeste sem ho nezaplatil.. pujcil sem si ho prez vykend abych si zkusil jak mi bude audo vyhovovat.... :D

[upravil dne 29/10/10 19:37 Chepp]

Odesláno
... jeste sem ho nezaplatil.. pujcil sem si ho prez vIkend abych si zkusil jak mi bude audo vyhovovat.... :D

troufam si tvrdit, ze auto uz nevratis:aut

btw. ve 406ce te obcas potkavam nebo ji vidim nekde zaparkovanou, budes si C5 muset taky nejak polepit, aby bylo poznat, ze ten nepezot je z P-C klubu;)

Odesláno

Tak cely den sem delal... nezbylo moc casu... v kazdem pripade sem ted dojel a jeste pojedu.. tka najdu nejaky pekny svetlo... :-]

tak dalsi info.. musi do mesta jeste pracovat.... takze to nekde vyfotim.

[upravil dne 30/10/10 21:22 Chepp]

post-18349-14109613383585_thumb.jpg

Odesláno

josefsv: mno automata sem chtel... ale nidke neni skladovka, a tak bych musel cekat minimalne 3mes nez by to vyrobily, stalo by to o cca 200tis hore... A ten automat ma +2l vyssi spotrebu... sice nevim kde to sebrali... ale stalo se...

takze jediny plus je ze je to automat... a minusu je hodne... chtel bych ale nechce se mi cekat tri mesice a priplacet 2k navrch... Jo kdyby nekde byla skladovka v automatu... tak ji beru z fleku.... ale neni... v zadny motorizaci.. akorat neco malo v benzinu.. coz nechci.

a trosku me deprimuje ze je to tak sakra velky auto a pritom kufr ma mensi jak 406break... mensi ne tak doslova.. ale ma ho vyssi a uzsi...delka asi stejna.

post-18349-14109613384798_thumb.jpg

Odesláno

ked to nemaju nikde v automate a je to za taky nezmyselny priplatok tak to je ine.na druhej strane vsak smutne bo v case kedy sa kazdy ohana ze auta sa predavaju menej a nedokazu vyrobit ani par kusov na sklad v niecom takom tak tomu nerozumiem.poznam ludi z okolia co tiez cakali na auta 3 mesiace a nemali nejake extra poziadavky.bolo to v case krizy kedy vraj auta stali a nikto ich nekupoval:)

tak ti prajem vela stastnych km a nech dobre sluzi:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...