Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spotreba Peugeot 207 1,4 8 ventil

Recommended Posts

Odesláno

Tak v létě mám o něco větší spotřebu, protože jezdím na 17\" kolech, v létě podle palubního PC 6,8l/100km, v zimě 6,5-6,6/100km. Jezdím 70% město, 30% mimo město.

• O 1 rok později...
Odesláno

pod 7.5 litru jsem se nedostal, ale rozhodně ho nedusím malýma otáčkama a auto je stále nové-syrové (najeto 2500km), doufám ale, že po najetí cca 5-7tis. km ta spotřeba půjde důle :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes jsem to měřil. Trasa Bratislava-Kúty po D2 (od 110 do 130 km/k), - Mikulov-Phořelice-Ivančice-Kramolín po 1. a 3 třídě podle předpisů a zpět. Ujeto 342,5 km, dotankováno 19,5 l BA 95 na Shell. Na Moravu s větrem v zádech, zpátky mírný boční. Průměr cca 5,7 l/100, celkem slušné, že ?

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak tento týden cca 95% trasy po dálnici 1776 km,(Istrie), tankováno vždy do plné nádrže 99 litrů benzínu,jízda ve dvou s bagáží na týdenní dovolenou max.rychlostí 110km/h,(furt 100-110--v noci), vychází mi 5.57 litru na sto KM, počítač ukazuje 6.5 litru:o, čemu mám vlastně věřit?:D

auto viz podpis

[upravil dne 8/7/12 21:07 od ozzy56]

Odesláno

mne PP tiež ukazuje trocha viac ako podľa natankovania. Podľa mňa rozhodujúce, kolko nalejem do nádrže, a koľko spravím km. Ono pri tom tankovaní doplna môže neaký litrík \"uisť\", ale pri 1000km je to nepatrny rozdiel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...