Guest StibTo Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Ja nechci videt ani to svoje Ale na prvni pohled je to zda se ok .. Aspon ta pohledova strana Citovat
Andreww Odesláno 20. červenec 2011 Autor Odesláno 20. červenec 2011 Tak jsem se na to dnes vrhnul. Byl to trochu boj, ale chladič je venku. Byl o něj opřený drát vedoucí k ventilátoru a prostě do něj udělal díru Bylo to celé nějak pochybně složené Už nebude... [upravil dne 20/11/11 00:59 od Andreww] Citovat
Mizlerek007 Odesláno 21. červenec 2011 Odesláno 21. červenec 2011 Andreww seš v podobném stádiu jako ja Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. červenec 2011 Odesláno 21. červenec 2011 bylo nutno vyndavat svetla ? Citovat
Mizlerek007 Odesláno 21. červenec 2011 Odesláno 21. červenec 2011 no myslim, že bylo nutné sundat celé čelo i se světlama... tedy alespon na Edenu a i na S16 jsem to tam musel udělat Citovat
Andreww Odesláno 21. červenec 2011 Autor Odesláno 21. červenec 2011 Byly sundané i brýle, takže musely dolů i světla Citovat
ferrari Odesláno 24. červenec 2011 Odesláno 24. červenec 2011 Páni, please, aj toto lízo pôjde na 306ku? Citovat
Andreww Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 Takže včera se objednávalo a dnes se snad začne skládat. Měl by přijít nový chladič klimy. Tlumiče nakonec objednány BILSTEIN B4, komplet předek + zadek, prachovky a dorazy. Horní uložení SKF mi už nějakou dobu leží doma A teď dilema...mám možnost koupit přední pružiny -35mm. Jít do nich, nebo to bude vypadat blbě? Zadek dole nepůjde. Citovat
Andreww Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 Mě už se to právě zdá taky hodně. Tak, aby byl předek stejně jako zadek, by to muselo jít cca 20mm dole. Takže na to asi kašlu Citovat
kopr Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 ja bych dal opředu -35 kdyžtak koukni ke me ja mam stavak a asi tak o 3,5 předek dole a zadek nechanej zatim ale pravda že mam bednu v kufru ale videl jsme na foru -3,5 a v pohode Citovat
MilanF1 Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Já ti nevím se sériovýma tlumičema ... aby dříve neodešly, když to bude níž ... Citovat
Andreww Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Na tlumiče jsem se informoval než jsem to začal řešit. Takové snížení prý v klidu snesou. Nicméně jsem to nakonec zavrhnul. Předek dole o 35mm by při zachování zadku vypadal divně. Asi si budu muset koupit ještě jedno auto na hraní A co se týká chadiče, tak je na místě a auto opět brázdí silnice. Teď čekám na tlumiče, a pak se půjde zase servisovat Citovat
Andreww Odesláno 6. srpen 2011 Autor Odesláno 6. srpen 2011 Včera jsem konečně doplnil klimu. Teď už vše chladí jak má A zrovna jsem si vyzvedl i tlumiče s příslušenstvím. Jsem připravem na servis. Než to bude hotovo, přebrousím a přestříkám rozpěru. Citovat
Andreww Odesláno 7. srpen 2011 Autor Odesláno 7. srpen 2011 To uložení jsem kupoval už dřív a na kartičku P-C mě vyšlo asi na 2 tis. Tlumiče s prachovkama a dorazama vyšly na 5755,- Kč, ale je to cena od kámoše pro mě Citovat
Andreww Odesláno 3. září 2011 Autor Odesláno 3. září 2011 Takže přední náprava dá se říct téměř po repasi. Nové tlumiče, horní uložení, tyčky stabilizátorů, čepy, dorazy, prachovky, silentbloky na ramenech a v týdnu bude ještě uložení stabilizátoru. Tento týden se třistašestá podívala do hor Jezdilo se kolem jezera Mondsee. V pozadí Schafberg-spitze s vrcholkem 1783m n. m. Citovat
Andreww Odesláno 20. září 2011 Autor Odesláno 20. září 2011 Konečně jsem se dostal k vyfocení rozpěry Dostala novou barvu, odstín něco jako slonová kost, takže asi tak, jako brzdiče A jeden technický. Na přední nápravě vyměněno vše, co jsem popsal výše, vyměněno i uložení stabilizátoru, ale přesto se mi pořád něco ozývá. Jakoby klepnutí při akceleraci, nebo naopak při puštění plynového pedálu. Někdy i na nerovnostech. Co to ještě může být? Poloosa? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.