velkejmirek Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Zdravim borci, poradte mi nejakej kvalitni lepici tmel/lepidlo/ necim cim pridelam kridlo na peugeot 306 hatchback krome vrtacky a shroubu ta moznost je zamitnuta, kridlo je moc na miru takze neni kde chytnout kridlo... jestli vtom ma nekdo z kusenost prosim o nazev nebo popripadne o link na lepici prostredek cim to bude zarucene drzet ! Predem dekuje MireC Citovat
chuck11 Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 tak tak lepidlo na skla do aut, koupíš i v hornbachu a jim podobných prodejnách:papa Citovat
velkejmirek Odesláno 21. červenec 2010 Autor Odesláno 21. červenec 2010 Takze lepidlo na sklo, nejakej typ ? jaky je nejlepsi co drzi poradne aby mi to kridlo nekdo nevzal [upravil dne 21/7/10 velkejmirek] Citovat
F.I.K Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Taky jsem tím lepil prahy, dej pod to pěkdě primer a budeš to sundavat rozbruskou Citovat
lacek206 Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 No mne ho lepili na 206-ku ktoré je ťiež menších rozmerov skôr také decentné ako má GT,S16 a dávali ta od WURTH-u to K+D je to origo lep na čelné sklá, a drží ako keby tam bolo pripevnené skrutkamy, to by prelepilo aj veľké WRC krídlo !!! Je to ozaj sila WURTH K+D :aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.