velkejmirek Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Zdravim borci, poradte mi nejakej kvalitni lepici tmel/lepidlo/ necim cim pridelam kridlo na peugeot 306 hatchback krome vrtacky a shroubu ta moznost je zamitnuta, kridlo je moc na miru takze neni kde chytnout kridlo... jestli vtom ma nekdo z kusenost prosim o nazev nebo popripadne o link na lepici prostredek cim to bude zarucene drzet ! Predem dekuje MireC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kloub Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 lepidlo na sklo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 tak tak lepidlo na skla do aut, koupíš i v hornbachu a jim podobných prodejnách:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velkejmirek Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 Takze lepidlo na sklo, nejakej typ ? jaky je nejlepsi co drzi poradne aby mi to kridlo nekdo nevzal [upravil dne 21/7/10 velkejmirek] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.I.K Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Taky jsem tím lepil prahy, dej pod to pěkdě primer a budeš to sundavat rozbruskou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacek206 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 No mne ho lepili na 206-ku ktoré je ťiež menších rozmerov skôr také decentné ako má GT,S16 a dávali ta od WURTH-u to K+D je to origo lep na čelné sklá, a drží ako keby tam bolo pripevnené skrutkamy, to by prelepilo aj veľké WRC krídlo !!! Je to ozaj sila WURTH K+D :aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts