Andreww Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Myslím, že by v tom neměl být problém, ale pro jistotu se ptám. Včera jsem koupil 306 r.v. 2000 se čtyřramenným volantem a mám starou 306 r.v. 97 a v ní je tříramenný volant. Bude problém, když je mezi sebou prohodím? Jde jen o airbag. Díky za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroja Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Cosi sa pise tu: a cosi som k tejto teme zazrel aj na jednom PL fore o 306-kach, len to musim pohladat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreww Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Tam se řeší jen volanty:myslim Mě jde hlavně o to, jestli mi bude normálně fungovat ten bag. Podle mě by měl, ale pro jistotu se ptám. No dnes ho asi stejně přehodím a pokud nebude svítit kontrolka, tak by to mělo být ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroja Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Hmmm, tak na tom PL fore bol popis ako menit stvorrameny bez airbagu za trojramenny s airbagom. Pridam par obrazkov. Ozaj, Ktory volant by mal byt na aute po facelifte (phII)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroja Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 A detaily oboch volantov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroja Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Ten vystupok udajne zabezpecuje vypinanie smeroviek v starsom modeli. Ak som to spravne pochopil, ak ho tem nemas, treba ho dorobit, pretoze inak by sa smerovky nevypinali....alebo vymenit aj zdruzeny prepinac smeroviek, svetiel, stieracov ????, mozno poradia vacsi odbornici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreww Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Ale já mám nový model. Pokud to má vypínat ve starém modelu, tak bych neměl mít problém. Odpoledne to rozhodím a pak se uvidí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreww Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Takže volanty prohozeny a vše funguje tak jak má Na tom čtyřramenném jsem žádnou packu na vypínání blinkrů neměl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Původně zaslal: miroja Ozaj, Ktory volant by mal byt na aute po facelifte (phII)? Dával saj troj aj štvoramenný so strieborným levom na bagu. Ale či to záležalo od stupňa výbavi alebo motorizácie kde sa aký dával netuším. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Taky netuším, jakým klíčem přidělovali volanty ... já mám čtyřramen a jsem s ním spokojen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts