Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vaha vzduchu

Recommended Posts

Odesláno

unblock diesel filter - znamená požadavek jednotky na nucenou regeneraci FAP filtru - je minimálně přicpaný. Měl jsem podobné příznaky a tahle hláška skákala čím dál častěji. spotřeba lezla i na štrekách na 7l. Teď je FAP OFF :) a spotřeba 6.1 l při ježdění po okreskách. PP ukazuje průměrnou rychlost 74km/h takže se necourám. Jakmile dojdou aditiva, začne se to cpát, častěji regeneruje a spotřeba jde nahoru.

Odesláno

Na kolik Vás přišlo odstranění FAP? Hledal jsem na netu a ceny se různí a to celkem podstatně. Jsem ze Zlínského kraje a je tu firma co to dělá bez mála za 15tis jak úpravu v řídící jednotce tak mechanické odstranění. Pak jsem našel firmu od Brna, která za tu samou práci chce 5tis? A to mi ještě ve Zlíně řekli že jestli mám řídící jednotku siemens tak to asi nepůjde? Asi!! Tak nevím, ASI něčemu nerozumím...?? Jaké máte zkušenosti?

Mám 307ku SW 2.0 HDI 79kw ...sice jen čtrnáct dní, ale spotřeba po okreskách 7/100 což jsem čekal, takže dobrý

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...