Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Počítej s cenou 1000-2000,-.

Ještě taky záleží jestli máš multiplexovou síť v autě (ploché páčky rádia a tempomatu, jako ve 307).

Odesláno

Mam na mysli ten zadny plosak na ktory to je vsetko napojene. Uz je to davno co som to mal rozobrate a nie som si isty ci toto sa da napojit na ten plosak. Ak ano tak je to super.

Odesláno

No ale já vidím jedinou fotku - displej a po stranách 4 montážní díry na šrouby - viz přiložené foto, foto zezadu nevídím, žádné jiné taky ne tak z čeho usuzuješ, že chybí plošňák?

Odesláno

inak len tak pre info ten predajca mimec,si davaj pozor co kupus,uz som pocul viac ludi ze oje..je.(klame).povie ti ze ti to bude fungovat a bude to uplne z ineho typu.povie ti ze je to z auta bez mux a pritom to bude z auta co malo mux.len ta varujem aby si neprisiel o peniaze.kup a hned vyskusaj!!

Odesláno
Původně zaslal: koblih69

No ale já vidím jedinou fotku - displej a po stranách 4 montážní díry na šrouby - viz přiložené foto, foto zezadu nevídím, žádné jiné taky ne tak z čeho usuzuješ, že chybí plošňák?

ja jsem nad tim taky premyslel, tak tu jakou dobu zkoumam tu stranku, jestli se neda nahlednout na vic fotek nebo tak :D... tak jediny co me napada je technologie z kriminalky miami... oni taky dokazou z webky s 1,3 pixely udelat 1836ti nasobny zoom na odraz manzetoveho knoflicku v davu, vyhladit, zaostrit,natocit, zesvetlit a pak jeste dopocitat, jak ten predmet vypadal v roce 1992 ve fialovy barve a po padu ze dvou metru a to navic z druhe strany, nez je videt na fotce :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...