Petisi Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Zdravím všechny mám takový menší problém nehraje mi rádio.Mněla jsem vytáhlou baterku a ono se mi zakodovalo.Kod znám,ale nejde mi tam zadat poslední číslo nemáte někdo nějakou radu ? Byla jsem i za kamarádem který tomu rozumí a ani on si s tím neví rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dano406 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 ale chtělo by to návod k tomu rádiu.Pak by neměl být problém podle mě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petisi Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 on je navod ale podle navodu to nejde tak nevite kde by mi mohly poradit ? Nejaky servis v okoli Vsetina ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dano406 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 No ja zatim jezdil do Valašské Polanky.Je to u cesty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko306 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 tlačítko je funkčné? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petisi Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 tlačítko by mnělo být funkční...Teda aspon předtím normálně fungovalo....A jinak do Polanky kam ? Ke komu tam ? Nebo kde přesně do polanky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagic Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Zkus ho nechat dýl zapnutý, třeba hodinu a mělo by to chtít znovu kód. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek 306 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 měl jsem po koupi origo clarion..kód jsem měl, vše šlo až jednou se samo vyplo a chtělo kód, jenže přestala fungovat komplet klávesnice..tak šlo pryč a nahradit ho nějakým na CD taky neni špatná volba..nic škredýho po něm nezůstane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagic Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Mně po koupi nešlo zapnout, vytáhl jsem ho , odmontoval přední panel (4šroubky) a zjistil, že je od tišťáku upadlá patice panelu co jde do radia. Proto mi neělo zapnout-nefungovala žádná tlačítka. Po připájení to zase chodilo. Pak se mi jednou podařilo rádio zakódovat 3x špatným zadáním a dočetl jsem se, že pokud je radio delší dobu zapnuto, nabídne po čase nový pokus. Trvalo to tuším tu hodinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dano406 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Směr Vsetín-Horní Lideč před odbočkou na Vizovice po pravé straně a jmenuje se KURTIN.Nejde to přehlédnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petisi Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 tlačítka mi fungujou ... a myslíš že si bude vědět rady s tím rádiem?A nemáš na něj nějaký kontakt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dano406 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Tak s tím rádiem nevím jak u něho pochodíš,za zeptání nic nedáš.Kontakt-zadej v seznamu do hledání KURTIN a hned to vyskočí jako první. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petisi Posted July 20, 2010 Author Share Posted July 20, 2010 Tak problém vyřešen zajela jsem do Fryštáku do Peugeot servisu a řekli mi že nereaguje to tlačitko tak mi ho odkodujou za týden si pro něho mám přijet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts