Přejít na obsah

Petisi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Vše od uživatele Petisi

  1. Zdravím všechny, prosím o radu ohledně rádia v Peugeotu 307 r.v. 11/2007. Rádio je jen na CD které ani nepřehraje MP3, musím ještě předělávat do jiného formátu . Dost mě to štve,chtěla bych rádio se vstupem na usb nebo na paměťovku. Dát tam jiné rádio ? Přez rádio nastavuji vše čas,datum atd... když tam dám jiné bude to nějak fungovat a bude komunikovat s páčkou pod volantem ?
  2. Petisi

    Peugeot 306 1,4 1996 - topení

    a jeje takže je to tak chlapy si to tež myslí ale nechce se jim do toho kvůli tomu špatnému přístupu
  3. Zdravím všechny Mám Peugeota 306 a když zapnu topení dost to smrdí fridexem, dokonce i přestává topit .... jaký na to máte názor? Vyměnit topení ?;)
  4. Petisi

    Originál rádio Peugeot 306

    Tak problém vyřešen zajela jsem do Fryštáku do Peugeot servisu a řekli mi že nereaguje to tlačitko tak mi ho odkodujou za týden si pro něho mám přijet
  5. Petisi

    Originál rádio Peugeot 306

    tlačítka mi fungujou ... a myslíš že si bude vědět rady s tím rádiem?A nemáš na něj nějaký kontakt?
  6. Petisi

    Originál rádio Peugeot 306

    tlačítko by mnělo být funkční...Teda aspon předtím normálně fungovalo....A jinak do Polanky kam ? Ke komu tam ? Nebo kde přesně do polanky?
  7. Petisi

    Originál rádio Peugeot 306

    on je navod ale podle navodu to nejde tak nevite kde by mi mohly poradit ? Nejaky servis v okoli Vsetina ?
  8. Zdravím všechny mám takový menší problém nehraje mi rádio.Mněla jsem vytáhlou baterku a ono se mi zakodovalo.Kod znám,ale nejde mi tam zadat poslední číslo nemáte někdo nějakou radu ? Byla jsem i za kamarádem který tomu rozumí a ani on si s tím neví rady
  9. Petisi

    Radio Peugeot 306

    jej to nevim zadával tam ten kod bývalý majitel auta .... musím se poptat a jinak mám v nádobcé na vodu(chladiči) takovou emulzi i na víčku to bude asi těsnění nebo hlava co ?
  10. Dobrý den potřebovala bych radu mám zakodované rádio v Peugeotu 306 kod už znám ale když ho tam napišu nejde ničím potvrdit nemáte někdo nějakou radu ?
×
×
  • Vytvořit...