bart75 Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 zdravim vlastnim 406 2.2hdi ročnik 2001. mam neustale problemy z klimou ted je čerstvě naplněna žadny unik neni vše těsni kompresor zapina vrtule taky. a nechladi poradte mi někdo co to muže byt za problem. dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martis Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 si to napisal do zlej casti fora!! napis toto do casti 406,pripadne pouzi hladat,je tu toho vela o klime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acron Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 bart ten problem ja riešim už skoro rok auto som mal u 6 mechanikov a zakaždym pridem a len myknu plecami jeden naplni druhy vypusti znovu naplni a stale dokola všetko zopina jak ma ale proste nechladi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Asi by bolo vhodné navštíviť chladiara a nie automechanika. Môže byť vadný kompresor alebo vstrekovací ventil výparniku, prípadne regulácia. \"Nechladí\" je široký pojem a chcelo byto postupne kontrolovať kde je problém. Martis, prečo si myslíš že je to v zlej časti fóra? Jedná sa o poruchu a sekcia servis sa mi zdá adekvátna. [upravil dne 23/7/10 pastorek] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 pastorek: myslím, že tento dotaz jsem viděl v sekci inzerce, takže muselo dojít k přesunutí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schreek Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 To, že zapíná ještě nic neznamená, může být v háji kompresor. Prošel jsem si tím nedávno, klima normálně spínala, ale nechladila, nejdřív se vyměnil vysokotlaký ventil (je levnější) a následně kompresor, který byl KO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apache Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 měl jsem stejný symptomy,vše na oko jelo,seplo chodilo až jeden zjistil,když to napích na plničku,že ten komp nedává tlak.El spojka na kompresoru byla utržená takže z venku bylo vidět jak sepne a točí,ale z kompu netlakovala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Původně zaslal: MilanF1 pastorek: myslím, že tento dotaz jsem viděl v sekci inzerce, takže muselo dojít k přesunutí. Tak sorry, to som nepostrehol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts