Guest hořa Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Ahoj peugeotaci.tak uz me zitra ceka dlouha cesta do Chorvatska.Moooooc jste mi tady pomohli,jsem vam za vse moc vdecny.Jste MACHRI!!!!!!!!!:super.jen doufam,ze nechytnu zitra kolony abych nahodou nevaril.Ale snad to bude vse ok.Mate nejake rady na cestu?Diky a az se vratim,napisu vam,jak auto mastilo;)CUSIK PEUGEOTACI:papa:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 No neviem neviem ako by si vydržal keby si to rádio nakoniec nezapol Šťastnú cestu [upravil dne 15.7.2010 AnotherOne] Citovat
jofo Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Stastnu cestu. Ja cestujem par krat do roka do irska a nazad. Moja skusenost je. Pred cestou sa vyspat, zjest nieco lahke, ziadne klobasy, slaninka atd, zobrat si do auta nieco na zahriznutie, tekutiny a robit si minimalne kazde 3 hodky prestavku a vyliest z auta von a trosku sa pretiahnut. Neodporucam veci ako redbull atd. Postavi ta to na nohy, ale potom ked sa unava dostavi tak to bude este horsie a mas vacsiu sancu zaspat. Hlavne si dobre naplanuj cestu, napis si taky itinear kadial by si mal ist a priprav si aj mapu a oznac si body nejakou epkou, aby si to nemusel dlho hladat. Inac nerozmyslaj pocas cesty ci to zacne varit, alebo nie a uzivaj si okolitu krajinu. Citovat
OK406 Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Taky přeji příjemnou cestu bez nehody a hlavně dodržovat předpisy + předvídat, co může předemnou řidič udělat. Nespěchat. Nějaké to připojištění. Lepší je přijet o hodinu později, než o hodinu dříve být v nemocnici. Přeji též příjemné počasí + zážitky a aby autíčko vydrželo. Taky bycch zřejmě letos rád vyrazil na ,,delší\" cestu, tak i zde sbírám rady a zkušenosti. Jakmile dám dohromady 406, tak už začnu plánovat. Uvidíme. Tak ještě jednou šťastnou cestu a i návrat zpět. Jistě po návratu dáš na fórum dojmy + fota. Citovat
Guest hořa Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Diky chlapi:papaurcite dam fotky a napisu.Jinak jsem si to byl dnes nechat napojit a motor je uplne ok.Akorat jen relatko zhaveni ma nizky napeti.Ale to je pry v poho.Jinak mi zkouseli zapnout ventylator a maka nadherne,takze aspon vim,ze funguje.Tak se tady machri mejte a 1.8.Jsem tu a napisu vam:super:papa Jooo,to radio;)asi bych si zpival:) [upravil dne 15/7/10 hořa] [upravil dne 15/7/10 hořa] Citovat
jozef48 Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Šťastnú cestu. my sme boli minulého roku v Chorvátsku na našej 407 a chválabuhu všetko šlapalo na 1000%. Citovat
godzila.01 Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Mno jediná rada že bych vyjížděl až v pondělí večer,nebude tolik aut.... Jinak štastnou cestu.... Citovat
Pišta Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 No v pátek už bych nejel NIKDY. Jednou jsem jel 17h a podruhé 19h a to mi stačilo. Teď jezdíváme v sobotu,nebo ve čtvrtek přes noc. Přeji šťastnou cestu a pozor na únavu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.