Jump to content

zitra dlouha cesta

Guest hořa
 Share

Recommended Posts

Guest hořa

Ahoj peugeotaci.tak uz me zitra ceka dlouha cesta do Chorvatska.Moooooc jste mi tady pomohli,jsem vam za vse moc vdecny.Jste MACHRI!!!!!!!!!:super:super.jen doufam,ze nechytnu zitra kolony abych nahodou nevaril.Ale snad to bude vse ok.Mate nejake rady na cestu?Diky a az se vratim,napisu vam,jak auto mastilo;)CUSIK PEUGEOTACI:papa:papa

Stastnu cestu.

Ja cestujem par krat do roka do irska a nazad. Moja skusenost je. Pred cestou sa vyspat, zjest nieco lahke, ziadne klobasy, slaninka atd, zobrat si do auta nieco na zahriznutie, tekutiny a robit si minimalne kazde 3 hodky prestavku a vyliest z auta von a trosku sa pretiahnut. Neodporucam veci ako redbull atd. Postavi ta to na nohy, ale potom ked sa unava dostavi tak to bude este horsie a mas vacsiu sancu zaspat.

Hlavne si dobre naplanuj cestu, napis si taky itinear kadial by si mal ist a priprav si aj mapu a oznac si body nejakou epkou, aby si to nemusel dlho hladat.

Inac nerozmyslaj pocas cesty ci to zacne varit, alebo nie a uzivaj si okolitu krajinu.

Taky přeji příjemnou cestu bez nehody a hlavně dodržovat předpisy + předvídat, co může předemnou řidič udělat. Nespěchat. Nějaké to připojištění. Lepší je přijet o hodinu později, než o hodinu dříve být v nemocnici. Přeji též příjemné počasí + zážitky a aby autíčko vydrželo. Taky bycch zřejmě letos rád vyrazil na ,,delší\" cestu, tak i zde sbírám rady a zkušenosti. Jakmile dám dohromady 406, tak už začnu plánovat. Uvidíme. Tak ještě jednou šťastnou cestu a i návrat zpět. Jistě po návratu dáš na fórum dojmy + fota.:papa

Guest hořa

Diky chlapi:papaurcite dam fotky a napisu.Jinak jsem si to byl dnes nechat napojit a motor je uplne ok.Akorat jen relatko zhaveni ma nizky napeti.Ale to je pry v poho.Jinak mi zkouseli zapnout ventylator a maka nadherne,takze aspon vim,ze funguje.Tak se tady machri mejte a 1.8.Jsem tu a napisu vam:super:papa

Jooo,to radio;)asi bych si zpival:)

[upravil dne 15/7/10 hořa]

[upravil dne 15/7/10 hořa]