Guest hořa Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Ahoj peugeotaci.tak uz me zitra ceka dlouha cesta do Chorvatska.Moooooc jste mi tady pomohli,jsem vam za vse moc vdecny.Jste MACHRI!!!!!!!!!:super.jen doufam,ze nechytnu zitra kolony abych nahodou nevaril.Ale snad to bude vse ok.Mate nejake rady na cestu?Diky a az se vratim,napisu vam,jak auto mastilo;)CUSIK PEUGEOTACI:papa:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 No neviem neviem ako by si vydržal keby si to rádio nakoniec nezapol Šťastnú cestu [upravil dne 15.7.2010 AnotherOne] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Stastnu cestu. Ja cestujem par krat do roka do irska a nazad. Moja skusenost je. Pred cestou sa vyspat, zjest nieco lahke, ziadne klobasy, slaninka atd, zobrat si do auta nieco na zahriznutie, tekutiny a robit si minimalne kazde 3 hodky prestavku a vyliest z auta von a trosku sa pretiahnut. Neodporucam veci ako redbull atd. Postavi ta to na nohy, ale potom ked sa unava dostavi tak to bude este horsie a mas vacsiu sancu zaspat. Hlavne si dobre naplanuj cestu, napis si taky itinear kadial by si mal ist a priprav si aj mapu a oznac si body nejakou epkou, aby si to nemusel dlho hladat. Inac nerozmyslaj pocas cesty ci to zacne varit, alebo nie a uzivaj si okolitu krajinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Taky přeji příjemnou cestu bez nehody a hlavně dodržovat předpisy + předvídat, co může předemnou řidič udělat. Nespěchat. Nějaké to připojištění. Lepší je přijet o hodinu později, než o hodinu dříve být v nemocnici. Přeji též příjemné počasí + zážitky a aby autíčko vydrželo. Taky bycch zřejmě letos rád vyrazil na ,,delší\" cestu, tak i zde sbírám rady a zkušenosti. Jakmile dám dohromady 406, tak už začnu plánovat. Uvidíme. Tak ještě jednou šťastnou cestu a i návrat zpět. Jistě po návratu dáš na fórum dojmy + fota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hořa Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Diky chlapi:papaurcite dam fotky a napisu.Jinak jsem si to byl dnes nechat napojit a motor je uplne ok.Akorat jen relatko zhaveni ma nizky napeti.Ale to je pry v poho.Jinak mi zkouseli zapnout ventylator a maka nadherne,takze aspon vim,ze funguje.Tak se tady machri mejte a 1.8.Jsem tu a napisu vam:super:papa Jooo,to radio;)asi bych si zpival:) [upravil dne 15/7/10 hořa] [upravil dne 15/7/10 hořa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozef48 Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Šťastnú cestu. my sme boli minulého roku v Chorvátsku na našej 407 a chválabuhu všetko šlapalo na 1000%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Mno jediná rada že bych vyjížděl až v pondělí večer,nebude tolik aut.... Jinak štastnou cestu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pišta Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 No v pátek už bych nejel NIKDY. Jednou jsem jel 17h a podruhé 19h a to mi stačilo. Teď jezdíváme v sobotu,nebo ve čtvrtek přes noc. Přeji šťastnou cestu a pozor na únavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts