Zodiak Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Minulý měsíc mýho Pažouta 206 1.1i naboural jden pošuk zezadu a to tak, že totálka. Nicméně, pojišťovna se mi postarala o penízky i o prodej nepojízdného vraku, co myslíte, že jsem si koupil? Zase Pažouta 206, ale tentokrát ropáka. Řeknu vám, je to sakra rozdíl, jak v jízdních vlastnostech, tak i ve spotřebě. Tohle autíčko s dvoulitrovým turbodýzlem jezdí jako \"dráha\", a to zrychlení..... Naprostá spokojenost, doufám, že se v tom manželka nezabije. [upravil dne 14/7/10 Zodiak] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegg Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 hod foto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiak Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Původně zaslal: georgegg hod foto Jasně, hodím, ale až odpolko, teď su v hokně a nemám foto s sebou. Pažoutek je s manuální klimou, přední dveře a zrcátka v elektrice. Ještě musím vykoumat, zdali je to MUX nebo neMUX verze kvůli boardcomputeru, ale už jsem koukal, že tam je jen čtyřdrátový svazek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegg Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 ten na PP stačí ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiak Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Původně zaslal: georgegg ten na PP stačí ne? Myslím, že ne, tady http://www.tuningclub206.com/forum/viewtopic.php?t=604&postdays=0&postorder=asc&start=15 úplně na konci stránky je o tom zmínka. A klobouček z páčky mi taky vyndat nejde, nejspíš bude třeba pořídit jinou, ale to jen tehdy, až bude na stopro jasný, že je to MUX. Vzhledem k tomu, že na oknech je 0...... , tak to vypadá, že \"0\" je vyrobeno v 2000 a šest teček v pravo by měl být prosinec. Tudíž vyrobeno na konci roku 2000, modelová řada 2001. Možná neMUX. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buga Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 ake ma packy pod volantom? hranate nebo okruhle? kdyz okruhle tak je MUX, kdyz hranate je to neMUX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiak Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Právěže hranaté, proto ten čudl nejde vyndat, tak mám asi smůlu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winco Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 jj ked máš hranate pačky tak PP si moc neužiješ....ja som na tom stejne mám neMux(hranate pačky) a mám lne hodiny takže je to nahouby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiak Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Původně zaslal: winco jj ked máš hranate pačky tak PP si moc neužiješ....ja som na tom stejne mám neMux(hranate pačky) a mám lne hodiny takže je to nahouby Mě to zase tolik neva, PP mám v Citroušovi, tak vím co to obnáší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winco Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 my máme PP akurat v 307 ale to je 1,6HDI takže mi je to prt platne ja chcem to mať na svojej 1,4 hlavne kôli ukazovani aktualnej spotreby aj ked to občas klame tak by ma to zajimalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaff Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Dvoulitr je fajn ....ale občas by mi nevadilo pár kw navíc ehm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiak Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Původně zaslal: olaff Dvoulitr je fajn ....ale občas by mi nevadilo pár kw navíc ehm Proti 1.1i je to raketa, taky jsem si říkal, očipovat, neočipovat.... Nakonec, je to auto pro moji drahou polovičku, 66kW jí musí na nákupní tašku bohatě stačit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiak Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Mimochodem, takhle dopadne Pažout 206, když do něj zezadu narazí Felicia Combi: Celý zadek je posunutý o pět centimetrů, nárazník sražený až na zadní kola, hnutý levý střední sloupek, auto v zadních blatnících zlomené - zralé na stolici - ne na moji, já se po...l na místě..... Málem:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Neblázněte, 66kW je málo? Hmotnost 206 a 306 by měla být podobná a svezeníčko je opravdu dobré. Jako nákupní taška manželce by možná stačila i 1,4 HDI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiak Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Původně zaslal: MilanF1 Neblázněte, 66kW je málo? Hmotnost 206 a 306 by měla být podobná a svezeníčko je opravdu dobré. Jako nákupní taška manželce by možná stačila i 1,4 HDI Nojo, to sice ano, jenže to je zase jiná cenová skupina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanjua Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Gratuluji k novému autíčku. Dvoulitr hdi je dobrý motor. Čip snese, u tak lehkého autíčka se ten motor nepředře. Musí to být raketa ale už i teď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanjua Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Původně zaslal: Zodiak Původně zaslal: MilanF1 Neblázněte, 66kW je málo? Hmotnost 206 a 306 by měla být podobná a svezeníčko je opravdu dobré. Jako nákupní taška manželce by možná stačila i 1,4 HDI Nojo, to sice ano, jenže to je zase jiná cenová skupina. Jak to myslíš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiak Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Původně zaslal: Nanjua Původně zaslal: Zodiak Původně zaslal: MilanF1 Neblázněte, 66kW je málo? Hmotnost 206 a 306 by měla být podobná a svezeníčko je opravdu dobré. Jako nákupní taška manželce by možná stačila i 1,4 HDI Nojo, to sice ano, jenže to je zase jiná cenová skupina. Jak to myslíš? Myslím to tak, do 100tis. se dá pořídit slušně zachovalej dvoulitr spíš než jednačtyřka, v naftě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanjua Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Původně zaslal: Zodiak Původně zaslal: Nanjua Původně zaslal: Zodiak Původně zaslal: MilanF1 Neblázněte, 66kW je málo? Hmotnost 206 a 306 by měla být podobná a svezeníčko je opravdu dobré. Jako nákupní taška manželce by možná stačila i 1,4 HDI Nojo, to sice ano, jenže to je zase jiná cenová skupina. Jak to myslíš? Myslím to tak, do 100tis. se dá pořídit slušně zachovalej dvoulitr spíš než jednačtyřka, v naftě. Když jsem hledala po inzerátech tak jsem si těch rozdílů až tak nevšimla:myslim Čekala bych spíš že to bude naopak...Hodně rozdílu jsem si ale spíš všimla třídveř vs. pětidveř. [upravil dne 16/7/10 Nanjua] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zodiak Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Pětidvířka jsou opravdu dražší, ale kvůli pojištění do dvoulitrů asi lidi moc nejdou, já měl kliku a sehnal si slušný pojištění za 4000,- Citrouše mám pojištěnýho jinde, a tam mi to vyjde na 6000,- Takže letos na podzim odtama uteču abych ty dva lirříky ušetřil. Pro nás je pětidvířko nutností, máme dvě děcka. [upravil dne 16/7/10 Zodiak] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts