Lord Back Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 čau borci jak se máte už jsem tu dlouho nebyl, tak vám to tu musím zase prošmejdit. Chtěl jsem se zeptat na klimu zdá se mi že už nějak moc nechladí jen trošku na delší trať to stačí ale když jedu jen kousek tak moc nebere jenom někdy začne makat jako blázen a pak zase nic, jediný co vím je to že mi jde jen jedna sahara a nejde mi vnitřní okruh tak nevím jestli to nebude mít trošku na to vliv. Ta vrtule je chudák ta se nezastaví ani na vteřinu nemůže se ta klima nějak přehřát? nebo něco. Jó a když jí postím na AC tak tam začne něco syčet jako když vám uchází kolo ale když přidám tak to hned přestane a na AUTO to nedělá. syčí to přímo s topení v kabině... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BV406 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 syceni = malo chladiva= zajed do klimaservisu, oni to napichnou na takovou sikovnou masinku a ta jim presne rekne co a jak .... pak muzes laborovat dal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Back Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 Co to stojí přibližně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BV406 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 jak kde, jak u koho, ale bezna prace s masinkou tak 800 - 1200,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Back Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 To jde díky najdu teda nějakou firmičku na netu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Back Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 dneska jsem rozběhal druhou saharu a řekl bych že teď to docela chladí ale furt mi přijde že to chladilo lépe nemůže to být tím vedrem že to nestačí tak dobře uchladit na 22stupňů mi to vychladí ale když dam třeba 19 tak to jede furt a už se to tam nemůže dostat mam tam pak furt kolem 22 a ventilátor furt zrychluje až to nestačí už vůbec uchladit. Kam má být natočená klapka na vnitřní nebo venkovní okruh já jí mam seklou přesně ve prostřet a nejde s ní ani hnout jenom to pruží když jí chci rukou pomoct. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 V Bestdrive ( Barum ) mají akci - někde tu mám leták. Kontrola naplnění je myslím zdarma a naplnění 499,- + potřebné médium ( to bude max tak 100-150,- ) [upravil dne 13/7/10 koblih69] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MACI Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Diky za info, prave jsem se taky chystal vycistit a pripadne doplnit klimu, nasel jsem si to ted na webu - http://www.cistaklima.cz/akcni-nabidka.php , za 500 to je super cena. Akorat nemam o servisech Barumu moc dobre mineni, snad tam nic nezmrvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luboš406k Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Ahoj, Měl bych taky takovou malou závadu,jestli nabude někdo vědět co s tím. Když pustím klimu (ne na auto) tak se mi uzavře venkovní okruh a nejde otevřít. Po vypnutí klimy pak jde normálně ovládat. Neví někdo? Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Back Posted July 20, 2010 Author Share Posted July 20, 2010 Já mam za to že to tak má být na venkovní okruh by asi neměla jít klima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Původně zaslal: Luboš406k Ahoj, Měl bych taky takovou malou závadu,jestli nabude někdo vědět co s tím. Když pustím klimu (ne na auto) tak se mi uzavře venkovní okruh a nejde otevřít. Po vypnutí klimy pak jde normálně ovládat. Neví někdo? Díky. Řešil jsem to tu nedávno ... dokud nesnížíš teplotu uvnitř ( nevím ale o kolik ) tak ti to ŘJ klimy nedovolí. Vyzkoušej si to. Jakmile se interiér vychladí tak to začne fungovat... je to asi kvůli větší účinnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luboš406k Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Vnější okruh se neotevře ani po 100 km jízdy a to je v autě už jak v lednici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Back Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 mě ten okruh nejde vůbec furt to jde z venku a když mi makají ty ventilátory tak teď už to chladí jako prase včera jsem tam dal 19 a za deset km už větrák topení ubíral a já cvakal zubama šla by asi ještě dál ale to už nepotřebuji normálně sama od sebe začala makat možná že se rozchodila i ta klapka to netuším ale vím že nešla to se budu muset dneska kouknout Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts