Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: h4wk3y

mam prumer na 5,7l/100km.... jezdim prevazne mesto...

jen se vytahuju :D:aut

nepruď! :D

Odesláno

tak to potom nechapu proc mi to ukazuje zrovna tenhle udaj blbe.. proste mam --- pak se mi po nejaky dobe rosviti zravy voko (cca 60 km) a tim padem zbyva benzin jeste na dalsich cca 90 km.. takze mi to meri blbe o 150 km coz je celkem dost.. napada nekoho duvod/reseni? :myslim

Odesláno

me zacne svitit hladovy voko a ukazuje dojezd okolo 100km...

pote jezdim a kdyz mam dojezd okolo 30km, tak mi napise uz ---.

jeste zaprudim, vynuloval jsem palubak a poslednich 200km mam prumer 4,6l/100km :D

Odesláno

:xvul sousedka je takovej ten řidič co narazí sedačku k volantu a řídí skoro prsama s čelem nalepeným na skle a maximálnou 50 km/hod... jel jsme s ní jednou asi 10 km. Říkám jí, hele máš skoro prázdnou nárž. Má fábku a tam jde palubák do nuly. Tříkrát cvakla a říká dobrý máme ještě 14,5 km a na Hlubokou je to jenom 10 :D

No řekl jsem si že tohle jsem ještě nezažil a nezažiju a týden na to tchán se mě ptá, hele ten počítač mi ukazuje že ještě 34km..., myslíš, že se na to dá spolehnout? Přece jenom je to k benzínce 27km :D:D:D

Odesláno

ja som bol dnes tankovat,mam priemernu 8,3l,pocitac som nenuloval mam tam nejaky 1200km,a pp mi ukazoval dojazd 50km tak som isiel tankovat,natankoval som 80l a este by islo,lebo ani pistol sa nevypinala,ale to uz bolo za 100eu! a uz viac by som nemal v hotovosti,pocitam ze este take 5-10l by voslo,ale dozajd mam 1400km :) a ked som tankoval tak som len pozeral ci nemam uz mlaku pod autom,lebo som si pripadal ako keby som tankoval do kamiona :) inak dojzad mi pocita do 20km a potom iba ciatky a zacina mi vypisovat hlasky fuel level low a svieti mi nadrz pri 120km dojazde.

Odesláno

tak mi nove ukazuje pp prumerku 7,4 l/100km :(

me spis zajimalo, jestli je to tak, ze rucicka palivomeru je napojena na plovak v nadrzi a podle rucicky palivomeru se ridi i PP ? myslim hlavne prumernou a dojezd ... nerozumim tomu :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...