radom Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 ahojte, viete mi niekto poradiť, kde presne sa nachádza cyklovač stieračov na 306? Ja som to pozeral, aj poistkovú skrinku som mal von, ale som ho nenašiel. Stále mi totižto tak škrípe a podľa zvuku je to za poistkovou skrinkou, ale ako som písal, nenašiel som ho tam. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Pokud nemáš senzor deště tak relátko má světle modrou barvu a je pod volantem vzadu. Modrý už tam jiný není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radom Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 Původně zaslal: Dave_k Pokud nemáš senzor deště tak relátko má světle modrou barvu a je pod volantem vzadu. Modrý už tam jiný není. Ďakujem, pozriem to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroja Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Ja som ho nasiel za poistkami v kabine. PS: Musel som celu tu dosku poistiek odobrat, odklopit, az za nou som to rele nasiel. Bolo tam nasunute na takom kovovom drziaku. [upravil dne 13/7/10 miroja] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radom Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Díky, už som ho našiel. Aj predtám som mal poistkovú skrinku vonku, ale mám tam celý prales káblov, takže to relé nebolo vidieť. Keď som si tam zasvietil a tú spleť káblov odsunul, tak som ho tam našiel:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Měníš za škodovácký? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radom Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Původně zaslal: Dave_k Měníš za škodovácký? áno;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts