Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako malé robátku jsem jel s rodiči na hřbitov. Jzdili jsme tam min. 10 let, ale najednou z příjezdové cesty někdo udělal jednosměrku. Táta tam zajel \"po paměti\" a hned za rohem stál policajt a pásl se. Táta mu to vysvětloval, ale policajt řval a táhlo to z něho jak ze sudu. No tak táta došel do budky a zavolal další hlídku s tím, že je opilej. Chlapci dojeli vtáhli ho do auta zakryli okna a za chvilku vylezli a ukazovali trubičku, že je to OK a ať jedeme že to necháme bez pokuty. Táta je upozornil, že zapomněli ulomit začátek a konec trubičky a oni mu doporučili ať do toho nešťourá, že má sice pravdu a oni neví co s ním, ale že jeho tatínek je velký zvíře v KSČ... tak jsme to nechali. Ale stejně to za to stálo, kolik lidí se může pochlubit, že nechalo dejchat policajta ve službě :D.

PS: Fakir - máš jistě pravdu, mě jde pouze o princip a o to, že dokud oni nebudou příkladem, budou si o nich lidi myslet to co si myslí. A tím se nechci nikoho dotknout sám znám řadu těch slušnejch !!!

Odesláno

Momentalne jsem na Slovaci a zrovna vcera nektera mistni komercni televize (Markiza nebo Joj) mela ve zpravach krasny sot, v nemz slovensti policajti nakladaji potmavsiho obcana s naramky do auta 7!!! minut - ve zpravach zkraceno, ale i tak vyzivne (bohuzel NB, na nemz pisu, nema naintalovan prohlizec videi (ja ho nechci instalocvat majiteli) a tak video nenajdu).

Odesláno

tak po zkouknuti vide nemam slov... asi by to bylo drasticke... ale priu zavirani dveri bych bouchal tak dlouho nez by to slo zavrit... pokud by se ke mne takhle choval.. i kdyby byl nevinny nevidim duvod proc nemohl odjet a objasnit situaci... ale to zvire na tom zaberu byl cokl co se vzpiral.... nechutny... sverstvo. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...