Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vedení, napadlo mě, nebyli byste pro, aby P-Club měl svůj vlastní kalendář na rok 2011? Ptám se proto, že co se týká fotek, byl bych plně k dispozici a myslím, že by se tento nápad i mohl ujmout. Krtek

Odesláno

No, mě to napadlo tak, že bych nafotil víc aut (nemusely by to být jen \"historické\" kusy), vybral bych x fotek a z těch by se vybraly repre kusy na kalendář.

Odesláno

No a proč tam dávat naše/vaše auta? :) Nestačily by promo fotky aktuálně prodávaných modelových řad? Těch jsem bez odvozenin napočítal 11, 607 dáme 2x a pěkně to vyšlo :-D

Odesláno

Čímž je jasně řečeno, že za 406 bude fotografova :-D

Ne, vážně... zatím bude úspěch, pokud se dohodneme to zrealizovat, pak vytvořím fotky (a půjde třeba i odetaily aut, co zaujmou) a pak se vyberou nějakým způsobem. Navíc bude uspěch už jen to, dohodnout místo focení a aby tam taky někdo přijel.

Odesláno
Původně zaslal: Krt€K

Případně pražské zájemce jsem schopen zmáknout o víkendech, zájemce z okolí Pelhřimova v týdnu od 19.7.

Z okolí Pelhřimova už jednoho máš:D:potlesk

Odesláno

Ahoj všem, tak jen připomínám, příští týden v okolí Pelhřimova, focení aut na kalendář.. fotit se bude na dia film, kdo je tím postižen, tak ví, jaké to má výhody. Ale jelikož je s tím práce, asi to bude zpoplatněno nějakou symbolickou cenou, nebojte, přes pade to nepůjde. Aby se mi aspoň film zaplatil :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...