Krt€K Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Ahoj vedení, napadlo mě, nebyli byste pro, aby P-Club měl svůj vlastní kalendář na rok 2011? Ptám se proto, že co se týká fotek, byl bych plně k dispozici a myslím, že by se tento nápad i mohl ujmout. Krtek Citovat
Meldik Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 ......neco podobneho uz tu bylo....ale nevim, jak to dopadlo.... Citovat
Krt€K Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 Aaaaha, díky za upozornění, snažil jsem se pohledat, ale jak vidím, tak blbě..já koukal do eshopu a tam nic nebylo...tak proto jsem to napsal sem. Citovat
čakom Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 dopadlo to tak že nakonec žadnej kalendař nebyl. Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 pač se neshodlo co za auta by tam měla být vyfocena , je nás moc na 12 listů :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Kalendar kdysi i byl, ale je to uz hooooodne davno http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=11222&page=4 [upravil dne 9/7/2010 Medvěd] Citovat
MilanF1 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Pe.Tr: no tak stránku rozdělíme na čtyři okénka, takže 48 aut, to by možná už šlo. Nic jiného mě nenapadá Citovat
Krt€K Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 No, mě to napadlo tak, že bych nafotil víc aut (nemusely by to být jen \"historické\" kusy), vybral bych x fotek a z těch by se vybraly repre kusy na kalendář. Citovat
Krt€K Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 Jo, hezky řečeno :-) takový miss play off :-) Případně by se nechalo víc fotek... to pak záleží na tom, jaký typ kalendáře by se nechal dělat. Citovat
shwaara Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 No a proč tam dávat naše/vaše auta? Nestačily by promo fotky aktuálně prodávaných modelových řad? Těch jsem bez odvozenin napočítal 11, 607 dáme 2x a pěkně to vyšlo :-D Citovat
shwaara Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 A nebo pod každým modelem se udělá soutěž a nejlepší kousek z klubu za každý model bude v kalendáři. Citovat
Krt€K Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 Čímž je jasně řečeno, že za 406 bude fotografova :-D Ne, vážně... zatím bude úspěch, pokud se dohodneme to zrealizovat, pak vytvořím fotky (a půjde třeba i odetaily aut, co zaujmou) a pak se vyberou nějakým způsobem. Navíc bude uspěch už jen to, dohodnout místo focení a aby tam taky někdo přijel. Citovat
Medvěd Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Misto foceni by se dalo \"naroubovat\" na nektery ze srazu - nejdrive bude v zari sraz v Lednici, kde mist k foceni muze byt fakt spousta. Citovat
Krt€K Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 Tak to by se dalo... v září bývá i pěkný světlo. Citovat
Krt€K Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 Případně pražské zájemce jsem schopen zmáknout o víkendech, zájemce z okolí Pelhřimova v týdnu od 19.7. Citovat
Medvěd Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Prazaci se schazi prvni ctvrtek v mesici (vyjma prazdnin) v restauraci Radnice ve Vysocanech - ale pravda vetsinou bez aut. Citovat
Krt€K Odesláno 9. červenec 2010 Autor Odesláno 9. červenec 2010 jj, vím, i tam jsem byl :-) ale auta chybí :-D Citovat
vendelinek Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Původně zaslal: Krt€K Případně pražské zájemce jsem schopen zmáknout o víkendech, zájemce z okolí Pelhřimova v týdnu od 19.7. Z okolí Pelhřimova už jednoho máš:potlesk Citovat
Krt€K Odesláno 13. červenec 2010 Autor Odesláno 13. červenec 2010 Ahoj všem, tak jen připomínám, příští týden v okolí Pelhřimova, focení aut na kalendář.. fotit se bude na dia film, kdo je tím postižen, tak ví, jaké to má výhody. Ale jelikož je s tím práce, asi to bude zpoplatněno nějakou symbolickou cenou, nebojte, přes pade to nepůjde. Aby se mi aspoň film zaplatil :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.