Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už jste někdo řešil délku drážkovaného řenenu u HDI 66Kw?Jedná se mi o to,že chci opravovat kompresor klimatizace a po tu dobu co jej budu mít demontovanej,potřebuju jezdit,tudíž potřebuju vědět délku řemene pokud jej tam nasadím bez kompresoru.

Odesláno

Podle mě je to nesmysl, protože Hdi bez klimačky má jiný průměry kladek, takže tam ten řemen nepůjde. Nicméně je velká pravděpodobnost, že kdybys to proměřil tak řemen vhodné délky z něčeho jiného seženeš, ale protože je tam napínák,tak bys to musel vyzkoušet tak aby ten napínák byl ve správném rozsahu. Pokud máš delphi mám kompresor na prodej.

Odesláno

Právě protože je jiné řešení kladek,tak jsem se neptal jak dlouhej má řemen 406ka bez klimatizace.Takovou informaci bych dostal téměř v každým konzumu s autodílama.Nakonec mi opravdu nezbyde nic jinýho než tam promotat provázek a změřit ho.Jinak děkuji za snahu.

Koblih69-v jakém je stavu,kolik má naběháno a co za něj.

Odesláno

Dneska jsem poměřil a nasadil řemen mimo kompresor klimatizace.Dal jsem tam řemen dlouhej 1390 mm.Sneslo by to o maličko delší,napínací kladka je úplně povolená a je dost fest,ale na chvilku než dám do pořádku kompresor ho tam nechám.Kompresor mám DELPHI.Pokud někdo máte dobrej funkční-možná koupím.

Odesláno

Stando, kompresor si nakonec asi nechám, je přetěsněný a v dobrém stavu a prodat ho za 1500,- s tím, že když mi třeba odejde spojka budu horko těžko shánět jiný se mi nechce. Omlouvám se za neuváženou nabídku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...