Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám menší problém s autorádiem, které se mi samovolně restartuje - display na chvilku zhasne, rádio přestane hrát a zase se znovu začne hrát. Dělá to dost nepravidelně a co jsem zatím odpozoroval tak to dělá až u vyšší rychlosti auta nebo vyšších otáček motoru tak okolo 3000 ot. Rádio je to RD 4 s MP3 v PEUGEOTU 308.

Má s tímto někdo zkušenosti nebo nápad co s tím? DÍKY

Odesláno

Nepřehřívá se to? Jednou se mi stalo, že po nějakém kutění nedoléhala ta nohavice co vede ve středovém tunelu teplý vzduch. Výsledek byl, že to foukalo pod rádio a to se přehřívalo.

Odesláno

To ne nic jsem tam nedělal a kontrolovaly to i v servisu prý překontrovaly a upevnily kabely a že by to dělat nemělo, ale vydrželo to jen do doby než jsem jel mimo město okolo 90km/h a začalo to znova. Jediné co mě napadá je jestli nedává alternátor větší proud a rádio ho nesnese tak se restartuje. Jen nevím jestli tohle jde upravit diagnostikou.

Odesláno

No asi myslíš napětí, to je samozřejmě možné, ale to by z velké části vykryla baterka a navíc to snadno změříš. Pokud ne teplota tak spíš asi nějakej studeňák

BTW teď mě napadlo, hrajou ti všechny repro?

[upravil dne 5/7/10 koblih69]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...