staina Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Zdravím mám menší problém s autorádiem, které se mi samovolně restartuje - display na chvilku zhasne, rádio přestane hrát a zase se znovu začne hrát. Dělá to dost nepravidelně a co jsem zatím odpozoroval tak to dělá až u vyšší rychlosti auta nebo vyšších otáček motoru tak okolo 3000 ot. Rádio je to RD 4 s MP3 v PEUGEOTU 308. Má s tímto někdo zkušenosti nebo nápad co s tím? DÍKY Citovat
koblih69 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Nepřehřívá se to? Jednou se mi stalo, že po nějakém kutění nedoléhala ta nohavice co vede ve středovém tunelu teplý vzduch. Výsledek byl, že to foukalo pod rádio a to se přehřívalo. Citovat
staina Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 To ne nic jsem tam nedělal a kontrolovaly to i v servisu prý překontrovaly a upevnily kabely a že by to dělat nemělo, ale vydrželo to jen do doby než jsem jel mimo město okolo 90km/h a začalo to znova. Jediné co mě napadá je jestli nedává alternátor větší proud a rádio ho nesnese tak se restartuje. Jen nevím jestli tohle jde upravit diagnostikou. Citovat
koblih69 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 No asi myslíš napětí, to je samozřejmě možné, ale to by z velké části vykryla baterka a navíc to snadno změříš. Pokud ne teplota tak spíš asi nějakej studeňák BTW teď mě napadlo, hrajou ti všechny repro? [upravil dne 5/7/10 koblih69] Citovat
staina Odesláno 17. červenec 2010 Autor Odesláno 17. červenec 2010 Nikoho už nic nenapadá? repro hrají všechny. Jinak to jsou výpadky tak 1 sekundu Citovat
pastorek Odesláno 17. červenec 2010 Odesláno 17. červenec 2010 Mňa napadá voľný konektor napájania a zmerať nabíjacie napätie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.