Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

velky problem se spojkou 407 sw 2,0Hdi 100Kw

Recommended Posts

Odesláno

A môžem sa Ťa spýtať, koľko máš naj km? Lebo aj mne začala preklzovať takže tých 96000 čo mám na displayi bude poriadna blbosť, Pri cca koľkých km v priemere odchádza?

Odesláno

mam ted 140tis km.A nevim,v kolika km odchazi.nemusi odejit vubec.Ale me uz prokluzovala a byl spatny setrvacnik

Odesláno

Chlapi,chci se jeste zeptat na ventylator,je slyset,kdyz se zapne?ja nic neslysim,ale kdyz chcipnu motor a mam toplotu na 90stupnich,tak slysim takove huceni.je to tak spravne???Diky za info peugeotaci

Odesláno
Původně zaslal: hořa

Chlapi,chci se jeste zeptat na ventylator,je slyset,kdyz se zapne?ja nic neslysim,ale kdyz chcipnu motor a mam toplotu na 90stupnich,tak slysim takove huceni.je to tak spravne???Diky za info peugeotaci

Ano, nejde slyšet.

Odesláno

Aj v dobe keď sme mali SKK tak pomer cien CZK - SKK na servisboxe nezodpovedal kurzovému rozdielu, na SKK to aj vtedy vychádzalo podstatne drahšie, aspoň čo som pozeral pár dielov.

Odesláno

Chlapi,chci se jeste zeptat.je mozny,ze by pasovlala spojkova sada s 307 do 407?jinak auto nejspis pojedu dat do origo servisu.udelaji mi to cca za 30tis.A jesteco servo???nebrni vam volant,jdyz zatacite???Me docela jo a ze serva ten olej peni.Co s tim???nejaka rada?Diky Peugeotaci:super

[upravil dne 7/7/10 hořa]

Odesláno

Jeste ne,ale zitra se to dovyresi.Ten co objednaval ten dil,rikal,ze tady to co mam ja,ze je to na 307 a ne na 407.Tak proto se ptam,jestli je to vubec mozne.Nejde mi to do hlavy.Kdyz je spojkova sada na 407,tak tam nemuze jit preci z 307.ja fakt nevim.hlavne,aby mi ty penize jeste vratili

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Je to možné, pár 307 má tento motor a co jsem se rychle podíval tak i stejný setrvák.

Takze spojkova sada na 407,co mam ja tam nejde,ale mela by tam jit z 307?to je ale zajimvy,kdyz ja mam 407,nemyslis?diky za info.Kdyby to bylo,jak rikas,ze na moje auto na 407 by patrila spojkova sada z 307,tak by byl problem vyresen,nemyslis?A co setrvak?ten bych mel dat taky,jako ma 307 a ne jako ma 407???

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Milhaus psal, že pár 307 má tento motor. A ne pár 407. V tom je rozdíl.

Tkze z 307 by to tam teda melo jit,jo???Tak uvidime dneska
Odesláno

Zdarec peugeotaci.tak auto uz mam doma a opravene.Milhaus65 dekuju ti moc za ty cisla.byly to ony,co jsem potreboval.Spojka funguje nadherne.Diky ti mooooooooooooooooooooooooooooooooooooc

Odesláno
Původně zaslal: ace11

Gratuluji :)

Diky:super ani nevis,jak se mi ulevilo.Ale ted mi nejde radoi,kdyz mi odpojili baterku,nevis,jak se to zapina?vzdy se mi to zaplo automaticky a ted nic.Ani se v menu nedostanu do ty kolonky hudba.Mas nejakou radu?Diky ti
  • O 4 roky později...
Odesláno

cest potreboval bych poradit ohledne spojky ... kdyz zadam udaje o vozu tak mi nabidne shop nejaky spojky ale nejaka ma prumer 240mm a nejaka 235mm tak jako nevim kterou tam .... slo by zjistit podle vin ktera tam pasuje ? nebo tam snad jdou obe ?

VIN - VF36ERHRH21749755

diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...