chuck11 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Jezdím v práci s několika autama a ani jedno nemá rádio.Jelikož jsem na hudbě závyslý a uklidňuje mně tak si chcu udělat přenosné,abych ho mohl zapojit do jakéhokoliv auta.Repro i antenu mám vyrešené napájet to chci z autozapalovače jak to napojit,aby hrálo? Stačí když +12V od zapalovače napojím na trvalé i spínané vodiče od rádia a - na kostru rádia:myslim [upravil dne 3.7.2010 chuck11] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 no v tomhle případě na trvalý vodič nemusiš, protože když to budeš přenášet tak ti stejně paměť držet nebude Citovat
chuck11 Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 no přibližně po týdnu střídám auto,tak abych furt nemusel ladit radio.Jde mi jen oto,jestli z toho jednoho +12V mužu rozdvojit na to trvalé i spínané. Citovat
loner Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Můžeš zapojit trvalé i spínané napětí z jednoho +12 V přívodu . Citovat
marko306 Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 a aké alebo ako staré autá sú to? Náhodou predprípravu na autorádio nemajú? Ak áno tak minimálne káble tam budú a možno aj reproduktory Citovat
jofo Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Mozes to zapojit ze budu spolu aj trvale napajanie a spinane, ale j tak ked Vypnes klucik tak stratis pamat zas ak nie je zapalovac napajany trvale. Ak je napajany trvale tak zas nesmies zabudnut vypnut radio, aby si rano nastartoval. Dalsia moznost je ze zozenies radio ktore aj pri odpojeni si pamataju nastavenie. Niektore modely kenwood a pioner to tak mali. Citovat
Benžík Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Jedině k tomu přidat malý akku na zálohování paměti, pak to můžeš odpojovat ze zapalovače a pamět zustane. Možná by nebylo špatný dát si do auta a připojit do zásuvky zapalovače něco přenosnýho, měl bys vyřešenou pamět i repráky a jenom bys to odpojit ze zásuvky a dal do jinýho auta. Citovat
chuck11 Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 demo-->reprák mám klasicky v dřevotřískové bedýnce napojený na výstup od rádia Jsou to různe druhy tranzitu ,pickapů atd.Příprava tam je,ale bez repro,navíc bych musel mít na všechno redukce každý má jiný konektor. S tím vypínáním radia mi to je jasné.A paměť si pamatuje i po odpojení,je to starý PHILIPS,který jsem po 4 letech napojil a měl uložené v paměti stanice. Citovat
marko306 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 tiež mám starý PHILIPS a pamätá si všetko aj po odpojení elektriky. Mám ho napojený iba na plus a mínus. Nič viac Kolega má v robote bedničku s autorádiom a reprákmi s káblom a autozásuvkou. Má ho napojený iba + a -. Prenáša si to z auta do auta ako malé mačence:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.