HonzaZ Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Jistě, intenzita se nechá nastavit, ale při rozsvícení potkávaček buď na páčce, nebo sensorem světla dojde k rozsvícení budíků a ke snížení intenzity podsvícení displejů. [upravil dne 6/7/10 HonzaZ] Citovat
Igor Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Původně zaslal: HonzaZ Igor: pokud máš sensor světla, tak jde nastavit, že při tmě (např. vjezd do tunelu, setmění apod.) se ti aktivují normální světla, rozsvítí se budíky a sníží se intenzita podsvícení displejů. [upravil dne 6/7/10 HonzaZ] Senzor na palubce je, při otočení klíčku se na displeji objeví hláška \"Automatické osvětlení je aktivní\", ale budíky se samy při nízké intenzitě nerozsvítí. Asi nejde dohromady denní svícení povolené jen v BSI a automatika (dlouhé mačkání středu páčky se znakem A při klíči v poloze Příslušenství nic neaktivuje/nedeaktivuje). Nebo to někomu fachčí oboje (tzn. po nastartování se samy zapnou světla a při nízké intenzitě, např. v tunelu, se rožnou i budíky, vše s páčkou světel v poloze 0)? Citovat
Tango C8 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Původně zaslal: Wensdy Igor: Mně to známej nastavoval v diagnostice a po nastartování se mi v poloze 0 rozsvítí automaticky světla ale né budíky. Dále mi jde jen bliknout dálkovejma ale nepřepnu je na trvalé svícení. Až když přepnu do polohy 1 tak se rozsvítí budíky a dálkové po zapnutí svítí stále. Přesně tak to funguje. Citovat
Tango C8 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Původně zaslal: Jirka 807 ještě k těm sedačkám když chceš přední otočit u řidiče tak ruční můžeš mít zataženou jen povytáhneš na ní ten čudl a ona spadne dolu a máš zabržděno. Plus nastavit sedadlo většinou do střední polohy, nebo úplně nahoru:-) Citovat
Tango C8 Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Lze ještě jedna věc. Stačí nechat na páčce polohu světel na rozsvíceno (samozřejmě při deaktivovaným automat. rozsvícení) a světla se sami rozsvěcují a zhasínají, ale při startu jsou zapnuté parkovačky. Vši-mnul jsem si toho, když jsem zapomněl vypnout světla, které samozřejmě zhasli po zamčení a když jsem nastartoval tak se rozsvítili sami, co mně překvapilo. Ale teď mám automatiku, tak neřeším:-) Citovat
Igor Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Původně zaslal: Tango C8 Původně zaslal: Wensdy Igor: Mně to známej nastavoval v diagnostice a po nastartování se mi v poloze 0 rozsvítí automaticky světla ale né budíky. Dále mi jde jen bliknout dálkovejma ale nepřepnu je na trvalé svícení. Až když přepnu do polohy 1 tak se rozsvítí budíky a dálkové po zapnutí svítí stále. Přesně tak to funguje. jo, mě taky, ale myslel jsem, jestli není možná varianta Denní svícení (v dia) a Automatická světla (tlačítkem na páčce), ale vše v poloze 0 bez ručního přepínání Citovat
Igor Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Původně zaslal: Tango C8 Lze ještě jedna věc. Stačí nechat na páčce polohu světel na rozsvíceno (samozřejmě při deaktivovaným automat. rozsvícení) a světla se sami rozsvěcují a zhasínají, ale při startu jsou zapnuté parkovačky. Vši-mnul jsem si toho, když jsem zapomněl vypnout světla, které samozřejmě zhasli po zamčení a když jsem nastartoval tak se rozsvítili sami, co mně překvapilo. Ale teď mám automatiku, tak neřeším:-) tak to mi nefachčí, nejde vypnout Automatické rozsvícení, jen mi funguje natvrdo Denní svícení Citovat
Tango C8 Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Původně zaslal: Igor Původně zaslal: Tango C8 Původně zaslal: Wensdy Igor: Mně to známej nastavoval v diagnostice a po nastartování se mi v poloze 0 rozsvítí automaticky světla ale né budíky. Dále mi jde jen bliknout dálkovejma ale nepřepnu je na trvalé svícení. Až když přepnu do polohy 1 tak se rozsvítí budíky a dálkové po zapnutí svítí stále. Přesně tak to funguje. jo, mě taky, ale myslel jsem, jestli není možná varianta Denní svícení (v dia) a Automatická světla (tlačítkem na páčce), ale vše v poloze 0 bez ručního přepínání Když mám aktivované automatické rozsvícení v dia, tak mi nefunguje senzor, naco taky, vždyť světla svítěj, krom budíku. Citovat
Tango C8 Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Původně zaslal: Igor Původně zaslal: Tango C8 Lze ještě jedna věc. Stačí nechat na páčce polohu světel na rozsvíceno (samozřejmě při deaktivovaným automat. rozsvícení) a světla se sami rozsvěcují a zhasínají, ale při startu jsou zapnuté parkovačky. Vši-mnul jsem si toho, když jsem zapomněl vypnout světla, které samozřejmě zhasli po zamčení a když jsem nastartoval tak se rozsvítili sami, co mně překvapilo. Ale teď mám automatiku, tak neřeším:-) tak to mi nefachčí, nejde vypnout Automatické rozsvícení, jen mi funguje natvrdo Denní svícení Máš nastavené automatické rozsvícení po startu v dia? Citovat
Igor Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 jo mám, podle servismana u mé 807 nejde nastavit obojí dohromady, takže zůstávám \"pouze\" u denního svícení Citovat
Tango C8 Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Původně zaslal: Igor jo mám, podle servismana u mé 807 nejde nastavit obojí dohromady, takže zůstávám \"pouze\" u denního svícení Jedno nebo druhý. No musíš si zvyknout. Ale je to jedno, hlavně že svítíš, ne Citovat
plaz Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 no jasny kdo nesviti ten obcas plati Citovat
Lukas.407 Odesláno 16. červen 2020 Odesláno 16. červen 2020 (upraveno) panove, trochu to oprasim. Me se po nastartovani rozsviti potkavaci svetla, bez budiku a displeje hodne sviti. Po setmeni se rozsviti budiky s palubovkou a zeslaby se podsviceni displeje. Ale ted mi to prestalo fungovat a sviti to porad ve stavu, jako kdyz je tma. Na co mam kouknout? diky Upraveno 16. červen 2020 uživatelem Lukas.407 Citovat
Lukas.407 Odesláno 16. červen 2020 Odesláno 16. červen 2020 Ja jsem zapomel dopsat zbytek:) Uz jsem to dopsal:) Citovat
jarokare Odesláno 16. červen 2020 Odesláno 16. červen 2020 Buď se někdo hrabal v konfiguraci BSI nebo ti odešel snímač deště/osvětlení , popř. kabely k němu ( někdy se to stane , když ti šikovně vyříznou okno ) nebo máš otočnej přepínač světel v poloze potkávačky . Každopádně diag by to určitě zjistila . Citovat
Lukas.407 Odesláno 16. červen 2020 Odesláno 16. červen 2020 Na diag to ted nebylo, okno mi taky nemenili... Tak asi jedine ten senzor. Jediny co jsem ted delal, tak jsem menil obe predni zarovky, potkavacky. Nema ten senzor nejakou svoji pojistku? Citovat
Lukas.407 Odesláno 22. červen 2020 Odesláno 22. červen 2020 Tak jsem se k tomu dostal teprve ted a bylo to mnohem jedoduzsi nez jsem si myslel. Bylo to "spinavy". Ale nebyl to nejakej viditelnej bordel, byl to nejakej pruhlednej film, nevim od ceho. Tak jsem to vylestil a zatim to funguje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.