Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jistě, intenzita se nechá nastavit, ale při rozsvícení potkávaček buď na páčce, nebo sensorem světla dojde k rozsvícení budíků a ke snížení intenzity podsvícení displejů.

[upravil dne 6/7/10 HonzaZ]

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Igor: pokud máš sensor světla, tak jde nastavit, že při tmě (např. vjezd do tunelu, setmění apod.) se ti aktivují normální světla, rozsvítí se budíky a sníží se intenzita podsvícení displejů.

[upravil dne 6/7/10 HonzaZ]

Senzor na palubce je, při otočení klíčku se na displeji objeví hláška \"Automatické osvětlení je aktivní\", ale budíky se samy při nízké intenzitě nerozsvítí. Asi nejde dohromady denní svícení povolené jen v BSI a automatika (dlouhé mačkání středu páčky se znakem A při klíči v poloze Příslušenství nic neaktivuje/nedeaktivuje). Nebo to někomu fachčí oboje (tzn. po nastartování se samy zapnou světla a při nízké intenzitě, např. v tunelu, se rožnou i budíky, vše s páčkou světel v poloze 0)?

Odesláno
Původně zaslal: Wensdy

Igor:

Mně to známej nastavoval v diagnostice a po nastartování se mi v poloze 0 rozsvítí automaticky světla ale né budíky. Dále mi jde jen bliknout dálkovejma ale nepřepnu je na trvalé svícení.

Až když přepnu do polohy 1 tak se rozsvítí budíky a dálkové po zapnutí svítí stále.

Přesně tak to funguje.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Jirka 807

ještě k těm sedačkám když chceš přední otočit u řidiče tak ruční můžeš mít zataženou jen povytáhneš na ní ten čudl a ona spadne dolu a máš zabržděno.

Plus nastavit sedadlo většinou do střední polohy, nebo úplně nahoru:-)

Odesláno

Lze ještě jedna věc. Stačí nechat na páčce polohu světel na rozsvíceno (samozřejmě při deaktivovaným automat. rozsvícení) a světla se sami rozsvěcují a zhasínají, ale při startu jsou zapnuté parkovačky. Vši-mnul jsem si toho, když jsem zapomněl vypnout světla, které samozřejmě zhasli po zamčení a když jsem nastartoval tak se rozsvítili sami, co mně překvapilo. Ale teď mám automatiku, tak neřeším:-)

Odesláno
Původně zaslal: Tango C8

Igor:

Mně to známej nastavoval v diagnostice a po nastartování se mi v poloze 0 rozsvítí automaticky světla ale né budíky. Dále mi jde jen bliknout dálkovejma ale nepřepnu je na trvalé svícení.

Až když přepnu do polohy 1 tak se rozsvítí budíky a dálkové po zapnutí svítí stále.

jo, mě taky, ale myslel jsem, jestli není možná varianta Denní svícení (v dia) a Automatická světla (tlačítkem na páčce), ale vše v poloze 0 bez ručního přepínání :(

Odesláno

Lze ještě jedna věc. Stačí nechat na páčce polohu světel na rozsvíceno (samozřejmě při deaktivovaným automat. rozsvícení) a světla se sami rozsvěcují a zhasínají, ale při startu jsou zapnuté parkovačky. Vši-mnul jsem si toho, když jsem zapomněl vypnout světla, které samozřejmě zhasli po zamčení a když jsem nastartoval tak se rozsvítili sami, co mně překvapilo. Ale teď mám automatiku, tak neřeším:-)

tak to mi nefachčí, nejde vypnout Automatické rozsvícení, jen mi funguje natvrdo Denní svícení

Odesláno
Původně zaslal: Igor

Igor:

jo, mě taky, ale myslel jsem, jestli není možná varianta Denní svícení (v dia) a Automatická světla (tlačítkem na páčce), ale vše v poloze 0 bez ručního přepínání :(

:bojim Když mám aktivované automatické rozsvícení v dia, tak mi nefunguje senzor, naco taky, vždyť světla svítěj, krom budíku.

Odesláno

tak to mi nefachčí, nejde vypnout Automatické rozsvícení, jen mi funguje natvrdo Denní svícení

Máš nastavené automatické rozsvícení po startu v dia?

Odesláno

jo mám, podle servismana u mé 807 nejde nastavit obojí dohromady, takže zůstávám \"pouze\" u denního svícení :xvul

Jedno nebo druhý. No musíš si zvyknout. Ale je to jedno, hlavně že svítíš, ne :super

• O 9 let později...
Odesláno (upraveno)

panove, trochu to oprasim. 

Me se po nastartovani rozsviti potkavaci svetla, bez budiku a displeje hodne sviti. Po setmeni se rozsviti budiky s palubovkou a zeslaby se podsviceni displeje. Ale ted mi to prestalo fungovat a sviti to porad ve stavu, jako kdyz je tma. Na co mam kouknout? diky

Upraveno uživatelem Lukas.407
Odesláno

Buď se někdo hrabal v konfiguraci BSI nebo ti odešel snímač deště/osvětlení , popř. kabely k němu ( někdy se to stane , když ti šikovně vyříznou okno ) nebo máš otočnej přepínač světel v poloze potkávačky . Každopádně diag by to určitě zjistila .

Odesláno

Na diag to ted nebylo, okno mi taky nemenili... Tak asi jedine ten senzor. Jediny co jsem ted delal, tak jsem menil obe predni zarovky, potkavacky. Nema ten senzor nejakou svoji pojistku?

Odesláno

Tak jsem se k tomu dostal teprve ted a bylo to mnohem jedoduzsi nez jsem si myslel. Bylo to "spinavy". Ale nebyl to nejakej viditelnej bordel, byl to nejakej pruhlednej film, nevim od ceho. Tak jsem to vylestil a zatim to funguje

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...