jofo Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Som za kazdu somarinu, ale na toto by som sa nedal. Skusal som padak, kridlo, ale totok eeeee. Citovat
Ravel Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 musí bejt hrozně nadřený, jinak to asi neudrží Citovat
urdemala Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 pro boha zivyho to je ale kruta frajerina :-) to si usiju na dovolenou Citovat
wooody Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 to musí bejt malej nápor na ruce a nohy... Citovat
Šalda Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Tak to sou borci, já se na to mám až moc rád:D Citovat
godzila.01 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 To snad ani není možný,co lidi nevymyslej za kraviny ..... :D:D:D:D Citovat
jofo Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 Oni sa asikaj nemaju radi. Ja som raz slahol na zem ked sa mi zlozil padak a v tom momente som to vsetko dal na predaj. Keby som mal menej rokov mozno by som to skusil, ale cim som starsi tak som opatrnejsi. Aj tak to teda musi byt adrenalin. Citovat
vendelinek Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 sem rád,že chodim po zemi,natož takle skákat,asi nejsou normální Citovat
Honza z Nera Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 někdy se mi zdají lítací sny, ale kam se na tohle hrabou:-) naprostá paráda . . . . jak lížou tu skálu . . . . prostě gooood Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.