Marky Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Ide o to, že pri prepínaní klapky vnútorného/vonkajšieho obehu mi v palubke cvaká a chcel by som zistiť či vôbec klapka mení polohu. Je na to nejaký fígeľ? Citovat
Marky Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 Nikto žiadny nápad? Dymovnicu? Citovat
koblih69 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Klapka vnitřního a vnějšího vzduchu je vidět snadno pod pylovým filtrem. Cvakání je slyšet za přihrádkou spolujezdce, je to to co myslíš? [upravil dne 2/7/10 koblih69] Citovat
Guest servisman Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 ale on tu řeší 407 a ne 406 a tam je to asi jiné ne?? Citovat
Marky Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 Peľový filter na 407 je dole pri plyne, cez tú dieru nie je nič vidieť resp. ani tam nedostanem hlavu. Cvaká mi to niekde vnútri palubky ťažko špecifikovať kde. Ale je to isto od klapky lebo sa to ozýva keď ručne zmením spínačom vnútornú/vonkajšiu cirkuláciu. Pri zmene teploty alebo smere fúkania sa cvakanie neozýva. Citovat
jofo Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Mozes to zistit na diagnostike. Tam budes vidiet ci sa meni hodnota k danej klapke. da sa ovladat ce diag kazda klapka samostatne. Citovat
koblih69 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Původně zaslal: honza406 ale on tu řeší 407 a ne 406 a tam je to asi jiné ne?? Jo omlouvám se, přehlídnul jsem se. Citovat
Marky Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 Původně zaslal: jofo Mozes to zistit na diagnostike. Tam budes vidiet ci sa meni hodnota k danej klapke. da sa ovladat ce diag kazda klapka samostatne. No to hej, myslel som skôr nejakú samo-domo fintu. [upravil dne 2.7.2010 Marky] Citovat
Qcko Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Ak sa nevies dostat k nejakej diere v aute ale aspon vies ze tam je, tak velmi dobre posluzi baterka a zrkadlom niekto ti moze vnutri v aute ovladat vzduch a ty mozes zrkadlom pozorovat co sa deje s klapkou:papa Citovat
Marky Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 To cvakanie ale vôbec nejde z miesta kde je ten filter, je to niekde v strede hore, neviem či tá klapka vôbec je priamo pri filtri. Citovat
jofo Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Klapka na vnutorny obeh by mala byt co najblizsie k ventilatoru, teda na vstupe vzduchu do ventilatora. Tak aspon mi to logicky pride. Citovat
Marky Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 Odkiaľ sa nasáva vzduch keď je zapnutý vnútorný obeh? Myslím fyzicky miesto na palubke. Citovat
Marky Odesláno 10. červenec 2010 Autor Odesláno 10. červenec 2010 Nikto nevie odkiaľ to nasáva vzduch? Citovat
koblih69 Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Já to sice nevím, ale vždycky je to hodně blízko ventilátoru, takže pokud víš kde je tak bych hledal tam. Připadně bych šel po zvuku ventilátoru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.