Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže rád všechny vyvedu z míry a můžu vám všem zaručit že ladák tedy u p406 u 1.9 td 66kw starý model opravdu změní zvuk je dunivý a výraznější při volnoběhu neboli zvuk který máte když sundáte výfuk plus trochu tlumený takže to že mi tady někdo říkal že zadny zvuk vyší spotřeba a menší výkon není pravda ani jedno spotřeba stejná turbo bere o 200-300 otáček dřív ale jen na 2-3-4 rychlostech a zvuk je špicovej bohužel u zkoušky u hdi sme nedosáhli ani 50% toho co u td

Odesláno

Ladaky na dieslu mel i Petr406red a znelo to dobre. Jak je to s vykonem nevim, a bez toho aniz bys to nezmeril na brzde o tom nema cenu ani spekulovat.

Jinak gratuluju a cekame na videjko.

Odesláno

u TD můžu taky doporuit jen sportovní filtr- zvuk je duniví jak sviňa a jde pěkně slyšet (od motoru)- řvalo to tak že jsem ho nakonec vyhodil protože to chci tichunké :D sportovní výfuk jsem neslyšel ale kamarád na 605 2.1TD vůbec nemá zadní díl výfuku a byl to krásný zvuk i projev turba bylo takové zajimavé:super

Odesláno

video bude dnes večer jedu na jedno letiště kousek za městem na volno běh nic moc ale až se rozjedu to je špica nvm jak z venku ale ve vnitř s otevřeným okýnkem to je nadhera

Odesláno
Původně zaslal: sliki

tak sem hoď nějaký videjko kde to bude slyšet. A jakej konkrétně láďák si použil?

no to ti bohužel přesně neřeknu protože sem ho našel na inzeratu ale ten co mi ho prodal má ještě v zásobě další dva jedna se o ladáky s ATESTEM

Odesláno
Původně zaslal: sliki

hoď jsem když tak odkaz na ten izerát jestli to bude mít fakt dobrej zvuk tak bych ho taky koupil

cena 2400

Odesláno

a ty výfuky mají všechny vnitřek stejnej a jenom jinou koncovku. A ještě jedna možná hloupá otázka co vlastně dělá u laďáku ten pěknej zvuk?

Odesláno

jj všechny mají stejnou konstrukci a u ladaku to dela vyfukovy smog rozrazejici se o strany a jakoby hluchy prostor v tlumiči u dieslu to je ze jde přímo z montážní trubky skrze tlumič ven a o nic se nerozráží jinak tady máte video moc slyšet to není bylo to mezi polema

[upravil dne 22/6/10 sanko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...